Servicii sigure, prompte, cu preturile la vedere

Mi s-a intamplat de multe ori sa vad pe anumite site-uri piese de imbracaminte de o frumusete orbitoare, dar pentru care sa nu se precizeze preturile. Acel:„Va comunicam pretul prin mesaj privat!” nu suna deloc onest. Comerciantul sau furnizorul de servicii care nu are nimic de ascuns, afiseaza pretul langa produs.

De o onestitate exponentiala printre furnizorii de servicii este Fabrica-de-firme.ro, firma care se ocupa de infiintare firma, cand tu, om intreprinzator, iti doresti dovada ca poti incepe activitatea legal de maine.

Daca stateai la indoiala, firma prezentata de mine mai sus are dovezi prin care ti le spulbera pe toate.

In primul rand, vorbim de specialisti care cunosc legislatia Romaniei si care au o experienta de 10 ani in infiintare srl-D, in schimbare sediu social in acelasi oras sau in alt judet, in oferirea de servicii contabile, consultanta juridica si manageriala sau infiintare SA.

In al doilea rand, preturile sunt oneste raportate la volumul de munca si la timpul alocat rezolvarii problemelor administrative ale afacerii tale.

Fabrica-de-firme.ro iti raspunde la toate intrebarile si actioneaza in locul tau rapid si eficient.

Iata cateva dintre tarifele practicate de acesti specialisti care sunt excelenti cunoscatori ai mediului de afaceri din tara noastra si ai legislatiei acestui domeniu de activitate:

-Infiintare SRL, 445 de lei, toate taxele, inclusiv comisionul fiind acoperite. Termenul de aducere la indeplinire este de 3-5 zile.

-Infiintare PFA este mai ieftina, dar persoana care o solicita trebuie sa faca dovada studiilor de specialitate in domeniul respectiv de activitate. 290 de lei este o suma modica fata de beneficiile pe care le aduce un PFA unei persoane harnice si ambitioase.

-Pretul schimbarii sediului social este diferit: in acelasi oras costurile sunt de 630 de lei, in timp ce mutarea sediului social in alt judet dureaza mai mult timp si costa 830 de lei.

-Infiintarea unui ONG costa cel mai mult. In Bucuresti se achita 2000 de lei, iar in Ilfov 2500 de lei.

Colaboratorii acestei firme evalueaza serviciile lor cu maximum de stele si subliniaza faptul ca niciodata nu au avut de achitat costuri ascunse, fiindca sunt parteneri onesti de afaceri.

Adresati-va cu incredere si veti prospera in afaceri, fiindca ei va dau idei de afaceri banoase, in cazul in care sunteti in pana de inspiratie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*