Etuo introduce un nou concept pe piata accesoriilor GSM

Chiar daca esti sub presiune si contra-cronometru in gasirea celor mai bune idei de cadouri pentru sarbatori, cei de la etuo.ro ne vin amandurora in ajutor cu un concept unic pe piata accesoriilor GSM. Acest nou concept vizeaza toti utilizatorii de tehnologie mobila, de la tineri cu super asteptari si plini de personalitate, pana la persoanele orientate catre durabilitate si siguranta.

Impreuna cu Etuo putem vorbi despre o colectie impresionanta de huse personalizate adecvate in orice situatie si pentru orice utilizator. Astfel, fie ca vrei sa fii in top prin alegerea unei huse care sa-ti poarte pe deplin semnatura si sa-ti reprezinte personalitatea, fie ca esti in cautarea unui accesoriu durabil pentru dispozitivele tale preferate, acum le poti avea pe amandoua, doar cu Etuo.

Huse in tendinte la Etuo si cum sa-ti personalizezi o husa unicata

Prin intermediul Etuo vei regasi exclusiv o serie de huse telefon de forme si nuante diferite, de la huse vintage, huse minimaliste, huse cu peisaje si animale, huse din lemn si chiar si huse care vor purta chipul partenerului tau. In materie de huse si modele prestabilite putem vorbi despre urmatoarele modele care ne-au atras atentia:

  • Huse de sezon

Etuo impresioneaza printr-o colectie vasta de huse de sezon, realizate dintr-un material de o calitate superioara si construite atent dupa un design modern si tineresc. Astfel, husele de sezon cuprind o serie de motive in culorile cele mai purtate si dorite la momentul actual, cat si motive clasice.

  • Huse premium

Gama premium de huse de la Etuo aduce in prim plan o serie de huse realizate din lemn natural de cirese, nuc american, stejar, fag sau arin. La baza realizarii acestora se afla un proces tehnologic pluristratificat, fiecare husa fiind realizata din trei straturi care alcatuiesc o protectie imbatabila impotriva murdariei, a amprentelor, dar cel mai important, impotriva zgarieturilor si socurilor. Multe dintre aceste huse au fost gandite pentru spiritul utilizatorilor liberi, pentru cei orientati in permanenta catre unic si inspirati de traditii, talismane sau de legendele folclorice.

  • Husele brocard

Aceste huse spun o poveste despre utilizatorii tineri care isi doresc sa iasa in evidenta printr-un accesoriu stralucitor si spectaculos. In aceasta gama de huse, Etuo va pune la dispozitie o serie de huse clasice sau flip, realizate dintr-un aspect sclipitor tipic sau format din glitter lichid.

  • Husele personalizate

Dincolo de toate husele mentionate anterior si de restul modelelor de huse Etuo care au fascinat pana in prezent mii de clienti, se afla acest concept de-a dreptul inedit care poarta exact acele elemente pe care ti le doresti si care transmite o poveste dupa propriul tau fir narativ. Aceste huse personalizate sunt o idee excelenta de cadou, atat pentru tine, cat si pentru cei dragi. In laboratorul de creatie Etuo exista o echipa de tineri care lucreaza in permanenta, cu pasiune, pentru a-ti transpune in realitate toate visele.  Trebuie doar sa alegi tipul husei, marca si modelul gadgetului, sa incarci o poza si/sau mesajul tau preferat si sa finalizezi comanda. Ai posibilitatea de a personaliza fiecare detaliu in parte astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care l-ai anticipat.

Ce husa iti descrie cel mai bine personalitatea?

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*