AOC lanseaza un monitor dedicat gamerilor profesionisti: rezoluție QHD și imagini HDR atrăgătoare

AOC lansează AG273QX cu diagonală de 27 inchi (68,6 cm), cel mai nou monitor dedicat gamerilor profesioniști din gama AGON. Modelul dispune de cele mai bune specificații pentru jocuri shooter, MOBA și arcade ce vor satisface nevoile gamerilor în ceea ce privește viteza și calitatea imaginii. AG273QX se mândrește cu o rată de refresh de 165 Hz și un timp de răspuns de 1 ms (MPRT). Spre deosebire de alte monitoare de gaming care se concentrează doar pe viteză, AG273QX este echipat cu un panou VA de 27” cu rezoluție QHD (1440p) ce oferă detalii mult mai fine și contrast bogat, AOC Wide Color Gamut și VESA DisplayHDR 400 certificare pentru culori naturale. Tehnologia HDR AMD FreeSync 2 oferă imagini apropiate de realitate, fără a crește input lag-ul și elimină complet efectul de tear sau stuttering al imaginilor.


AOC AG273QX

Rata de refresh de 165 Hz face ca AG273QX să afișeze un cadru la aproximativ fiecare 6 milisecunde, ceea ce este extrem de important pentru jucătorii competitivi. Împreună cu timpul de răspuns de doar 1 ms (MPRT), gamerii vor avea mai mult timp de reație și pot urmări mai ușor mișcările adversarilor lor.

Panoul VA de 27 inchi al monitorului cu rezoluția QHD (2560 x 1440) folosește un raport de contrast static 3000:1 nativ, rezultând un negru profund. VESA DisplayHDR 400 oferă contrast bogat, ceea ce înseamnă că monitorul poate atinge luminozitatea maximă de 400 de nits. Ecranul reproduce cu exactitate conținutul HDR, cum ar fi sclipirile și explozii cu nuanțe diferite într-un mediu întunecat, oferind imersiune jucătorului. Funcția AMD FreeSync 2 HDR adaugă cartografierea tonurilor HDR cu un timp de răspuns rapid, compensare pentru un număr de cadre scăzut (LFC), plus un joc fără stuttering și efectul de rupere al imaginii. AG273QX este un monitor cu 3 laturi fără ramă, potrivit pentru jucătorii care preferă monitoarele plate. Jucătorii care optează pentru un ecran curbat ar putea prefera modelele curbate precum AG273QCX sau AG273QCG.

Pentru a ajuta jucătorii să-și transporte monitoarele la turnee LAN, AG273QX este echipat cu un mâner și poate fi asamblat ușor cu un singur clic fără șuruburi. Monitorul este dotat, de asemenea, cu suport de căști retractabil pe fiecare parte și lumini RGB personalizabile Light FX pe partea din spate.

Fanii jocurilor shooter vor aprecia în mod deosebit DialPoint, indicatorul de obiectiv al AOC, care plasează un crosshair transversal în mijlocul ecranului, dacă nu este unul prezent în joc. Mai mult, Shadow Control poate fi ajustat în meniul OSD pentru a întări zonele întunecate sau a întuneca zonele luminoase, iar funcția Game Colour disponibilă pe monitoarele aoc AOC face posibilă creșterea sau scăderea saturației culorii și a nivelului de gri având trei moduri de joc preconfigurate (FPS, Racing, RTS) și trei moduri de joc personalizabile pentru utilizator oferă acces ușor la presetările utile. Sistemul actualizat OSD din seria AGON 3 face că setările de ajustare să fie ușor de accesat, iar utilizatorii pot utiliza software-ul G-Menu pentru a face ajustări suplimentare fără a utiliza butoanele OSD

AOC AGON AG273QX va fi disponibil în luna noiembrie 2019 la un preț recomandat de 2419 Lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*