Mai multa liniste cu foliile de protectie pentru telefoane

Prevenirea este mai buna decat repararea telefonului. Ce ar fi daca veti achiztiona folii telefoane pentru device-urile dvs. si astfel veti dormi mai linistit? Stim cu totii ca cea mai delicata si importanta parte a unui telefon este ecranul. Daca acesta se sparge, reparatia acestuia va va costa foarte mult sau va fi imposibil de facut ceva. In cel mai bun caz, trebuie sa trimitem telefonul pentru asistenta sau am putea chiar sa cumparam un telefon nou. Dar, daca in loc sa riscam sa spargem sau sa zgariem ecranul, ne gandim sa il protejam cu o folie de sticla? Chiar ar fi ideala si am putea fi mai linistiti, am putea lasa telefonul in geanta, chiar si cu alte lucruri pe langa, fara teama ca ar putea fi distrus.

Exista diferite tipuri de folii. De exemplu, la magazinul online etuo.ro puteti alege orice tip de folie telefon va doriti, la preturi foarte accesibile. Ca vedem care sunt cele mai alese de utilizatori:

Folie de telefon cu protectie AR.

In general, aceasta este denumita folie anti-reflex de inalta transparenta. Acestea sunt confectionate dintr-un material sintetic compus din trei straturi subtiri diferite, primul este in silicagel, care este stratul care absoarbe presiunile si diversele „lovituri”, apoi avem stratul PET si in final partea exterioara care este rezultatul unui proces particular care face ca filmul sa fie anti-reflex.  Aspectele pozitive ale acestei tehnologii sunt doua. Primul, evident, este anti-reflexul. Al doilea este ca se imbunatateste cu peste 95% din transmisia de lumina, astfel incat ecranul smartphone-ului continua sa para stralucitor, fara a creste luminozitatea si, prin urmare, a consuma mai multa baterie.

Folia din policarbonat

Pelicula din policarbonat protejeaza foarte bine ecranul dispozitivului de zgarieturi, abraziuni si depunerea impuritatilor. In plus, folia este acoperita cu un strat special, oleofobic. Datorita acestui strat, petele sau amprentele de grasimi sau murdarie sunt indepartate mult mai usor in comparatie cu foliile de protectie obisnuite. Principalul avantaj al policarbonatului este grosimea foarte mica a acestuia care nu afecteaza estetic design-ul original al smarthone-ului. Daca este aplicata corect, conform instructiunilor de pe pachet, folia este aproape invizibila. Avand decupaje personalizate, in functie de modelul de telefon pe care il detineti, puteti avea acces la difuzor, camera foto si alti conectori ai smartphone-ului fara nicio grija. Datorita gradului foarte ridicat de transparenta, imaginile afisate pe ecranul LCD al telefonului sunt redate la calitatea lor originala si nu interfereaza cu functia tactila sau aspectul dispozitivului mobil. Impotriva zgarieturilor sau murdariei, foliile de protectie sunt cea mai buna alegere, o alternativa ireprosabila la alte tipuri similare de folii sau carcase de protectie.

Cum se aplica folia pentru telefonul mobil

Pentru a aplica oricare dintre aceste folii, stergeti bine ecranul telefonului folosind o carpa din microfibra, adesea livrata cu folia in sine. Apoi indepartati folia de protectie care pastreaza folia pe care urmeaza sa o aplicati telefonului curat si asezati-o incet pe afisaj, folosind un card de credit sau orice bucata similara de plastic. Incercati sa il apasati doar putin pentru a nu lasa bulele de aer se se formeaza intre ecran si folie.

Pentru mai multe detalii, va asteptam pe site-ul magazinului etuo.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*