Bilete teatru pentru copii

Copiii sunt florile vietii. In lumea noastra, multe lucruri sunt oferite copiilor, inclusiv bilete teatru pentru copii. Diversele spectacole de teatru pentru copii, sunt tocmai zonele in care li se poate oferi intr-o oarecare masura, ceva necesar dezvoltarii lor, pentru a intelege si a accepta lumea din jurul lor. Principala calitate care distinge un copil de un adult, este curiozitatea. Un copil este inca o persoana mica, care are o mare dorinta de a vedea totul, de a auzi, de a simti, de a fi implicat in tot si peste tot si de a-i angrena pe toti cei din jurul sau in jocul sau, fie ca este vorba despre mama si tata sau actorii de teatru.

La teatrul de papusi personaje de basm

Pentru jocul din spectacolele pentru copii, poti gasi bilete teatru copii la teatrul de papusi cu personaje de basm, programe muzicale si concerte bazate pe desene animate preferate. Biletele oficiale pentru aceste spectacole si pentru multe alte evenimente, pot fi achizitionate de pe site-ul entertix.ro. Un teatru de papusi, este o reprezentatie cu care au crescut mai multe generatii de spectatori.  Pe site-ul entertix.ro vei gasi intotdeauna o selectie mare de spectacole pentru copii, unde poti merge cu toata familia chiar si in weekend.

O mare varietate de piese de teatru

La teatrele pentru copii sunt create programe de divertisment pentru copii cu o mare varietate de interese. Pentru a-ti simplifica sarcina si a nu pierde timpul, utilizeaza site-ul entertix.ro si cumpara bilete teatru pentru copii. Copiilor cu varsta cuprinsa intre 2-6 ani le vor placea spectacolele de papusi cu eroi din desenele animate preferate: “Jack si vrejul de fasole”, “Punguta cu doi bani”, “Pinguinii melomani”, “vrajitorul din oz”. Copiilor intre 7-12 ani li se pot prezenta productii teatrale mai serioase. Copiii mai mari ar trebui sa vada spectacolele fascinante cum ar fi “Projectfood”, “Atelierul de creatie”, “Schusch”, “Wanda”. Si toti, chiar si adultii, ar trebui sa vada “Printesele-spion”.

Cum sa comanzi bilete teatru pentru copii?

Poti cumpara bilete teatru copii sau alte spectacole pentru copii si tineret, de pe site-ul entertix.ro. Pentru a face acest lucru, selecteaza un eveniment, vizioneaza aspectul salii si rezerva locurile disponibile care par cele mai convenabile si accesibile pentru tine si copiii tai. Apoi mergi la cos si selecteaza o metoda de plata. Dupa ce faci plata cu cardul online, vei primi un bilet electronic pentru o reprezentatie intr-un teatru sau alte evenimente pentru copii, prin e-mail. In plus, poti solicita primirea biletului prin curier.

Avantajele cumpararii online de bilete teatru pentru copii

Oportunitatea de a cumpara bilete teatru pentru copii fara sa te inregistrezi pe site, plata intr-un mod convenabil, cum ar fi plata la punctele Entertix, putand plati in numerar sau cu cardul bancar la ridicarea biletelor, transfer bancar cu taxa de administrare de 1% din valoarea totala a comenzii, plata online cu cardul prin mobilPay cu taxa de administrare de 1% din valoarea totala a comenzii, plata ramburs, si, in acest caz, nu conteaza din ce zona a Romaniei esti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*