Saloane nunta de lux – Salon du Mariage

Nunta in aer liber, este cu siguranta visul oricarei persoane, astfel vei avea libertatea pe care ti-ai dorit-o din totdeauna, impletita armonios intr-o zi importanta din viata ta. Si cu siguranta te-ai gandit cel putin o singura data la momentul in care vei avea parte de o nunta in aer liber, intr-o zona special amenajata in functie de dorintele si exigentele tale. Dar, uite ca astazi acest lucru este posibil, in cadrul unui salon nunta Bucuresti, visele tale pot deveni realitate. Dansul mirilor este un moment special si mult asteptat de catre parteneri si mai mult decat atat este mult mai romantic si mai atragator intr-un loc special si impecabil amenajat. In plus prezenta unui lac, care sa oglindeasca intreg ansamblul creaza o atmosfera impresionanta si automat devine locul la care cu siguranta ai visat.

Alegerea locatiei este primul pas pe care trebuie sa il faceti in ceea ce priveste organizarea unui eveniment, fie ca vorbim despre nunta, cununie civila, ciorba de potroace, botez sau oricare alt eveniment. Aceasta va fi aleasa in functie de tipul evenimentului, de dorintele pe care le ai si de tematica evenimentului. Ulterior, dupa stabilirea datei in care va avea loc evenimentul, singurul lucru care ramane de facut este vizionarea unor saloane Bucuresti.

Insa, nu este o decizie ce poate fi luata chiar atat de usor, intrucat trebuie sa tii cont de anumite criterii, pe care le vom detalia in cele ce urmeaza.

Locatia

Daca ai deja stabilita clar o anumita locatie in care iti doresti sa se desfasoare intreg evenimentul, atunci trebuie sa te interesezi din timp de disponibilitatea acesteia. Cu cat incepeti mai repede cautarile, cu atat grijile vor fi mai putine. In general, pentru un eveniment mai mare, ideal este ca rezervarile sa se faca cu ce putin un an inainte.

Stilul evenimentului si decorul aferent acestuia

Tipul evenimetului trebuie sa fie in stransa legatura cu locatia. Fie ca iti doresti o nunta in aer liber, ori un botez intr-o locatie rupta din poveste sau o cununie civila intr-un cadru intim si placut, astazi totul este posibil cu ajutorul complexului Salon Du Mariage, care dispune de o gradina impecabila din toate punctele de vedere si de doua saloane nunti Bucuresti care se diferentiaza din punct de vedere al design-ului si al capacitatii.

Daca in prealabil stii in ce anume constau pregatirile pentru nunta si care sunt pasii aferenti acestui tip de eveniment, cu siguranta stii ca, conform traditiei, sunt anumiti pasi care trebuie parcursi in ziua de dupa nunta.

Din punct de vedere traditional, in urmatoare zi dupa nunta, se organizeaza pe timp de seara  masa festiva care va avea loc in casa socrilor mari. In cadrul acestui eveniment vorbim despre o reuniune de familie, in care sunt invitate rudele apropiate ale mirilor, nasilor si bineinteles prietenii apropiati.

Ce rol are aceasta masa festiva?

Ei bine, conform traditiei, ilustreaza intrarea mirilor in viata casatoriei, simbolizeaza reluarea activitatilor si, bineinteles, viata de cuplu. In ceea ce priveste meniul, acesta variaza, insa asa cum mentionam in randurile de mai sus traditia spune ca de la acest eveniment nu trebuie sa lipseasca ciorba de potroace sau altfel spus zeama acra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*