Axis Communications are un nou director regional pentru Europa de Est

Magnus Zederfeldt - Axis Communications

Axis Communications anunta ca Magnus Zederfeldt a devenit noul director regional pentru Europa de Est in cadrul Axis Communications. Din septembrie anul acesta Zederfeldt va raspunde si de dezvoltarea afacerilor si consolidarea relatiilor cu partenerii Axis din aceasta regiune a Europei de Est. Totodata, va ramane responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei in domeniul sistemelor audio de retea.

Magnus Zederfeldt o va inlocui pe Anna Forsberg, care detine in prezent functia de vicepresedinte pe vanzari pentru regiunea EMEA, deoarece vicepresedintele Verena Rathein, care are aceste atributii, este in concediu de maternitate. Din 2008 Magnus Zederfeldt este angajat al Axis Communications, liderul mondial pe piata sistemelor video de retea. In ultimii cinci ani a fost director regional responsabil pentru regiunea Asia de Sud si Pacific. Incepand cu anul 2018, in calitate de director de dezvoltare a afacerilor pentru sisteme audio de retea, este responsabil pentru dezvoltarea acestui segment al ofertei Axis.

”Piata este in continua schimbare, iar solutiile devin tot mai inteligente, dar in acelasi timp tot mai complexe. Rolul nostru este de a ajuta clientii sa inteleaga posibilitatile oferite de cele mai noi tehnologii din domeniul supravegherii video de retea si a solutiilor audio, astfel incat sa poata utiliza aceste inovatii in cel mai eficient mod posibil”, spune Magnus Zederfeldt, completand: ”Pentru a face acest lucru, trebuie sa ne extindem constant ecosistemul de parteneri, sa consolidam relatiile cu partenerii nostri de tehnologie si sa cream solutiile de care au nevoie clientii nostri. De aceea, de mai multi ani, nu numai ca am imbunatatit produsele noastre, dar, mai ales, dezvoltam solutii complete in domeniul analizei video, sistemelor audio de retea si control al accesului”.

In perioada 2010-2014, Magnus Zederfeldt a fost responsabil pentru programul de parteneri Axis, inclusiv gestionarea relatiilor cu partenerii globali ai companiei. Anterior, el a fost responsabil si de organizarea vanzarilor in tarile nordice. Magnus Zederfeldt are peste 20 de ani de experienta in managementul vanzarilor si al marketingului. Inainte de a se alatura echipei Axis, Magnus a fost lider global de vanzari si marketing la Johns Manville AB. De asemenea, a fost responsabil pentru vanzari si marketing in companii de tehnologie, precum Anoto AB si Ericsson Mobile Communications AB. Ca si background, Zederfeldt a absolvit Universitatea din Lund in domeniul afacerilor si economiei. De asemenea, este absolvent al Universitatii din San Francisco in domeniul mass-media.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*