Huawei lansează sistemul HUAWEI WiFi Q2 Pro la IFA 2019

Huawei a lansat propriul sistem WI-FI de ultimă generație pentru acasă HUAWEI WiFi Q2 Pro la Berlin, în timpul conferinței IFA 2019. Integrând cipul Gigahome 5630 gigabit PLC, precum și tehnologia inovatoare PLC Turbo, router-ul WiFi Q2 Pro îmbunătățește semnificativ anti-interferențele pentru rețelele PLC și astfel, realizează transferuri rapide de date. În acest fel, Huawei ajută la contextul adoptării pe scară largă a noilor tehnologii, precum banda largă de 200 Mbps și banda largă mai rapidă pentru conexiunile prin fibră optică.

Sistemul HUAWEI WiFi Q2 Pro poate fi instalat în zone din casă cu semnal slab și oferă conectivitate full chiar și în spațiile largi. Combinația între dual-band auto-selection, optimizarea automată a canalelor și roaming-ul eficient fară întreruperi este concepută pentru a oferi consumatorilor o experiență Wi-Fi inteligentă, stabilă și cu acoperire extinsă in orice locuință.

Rețeaua Gigabit PLC: oferă acoperire în bandă largă de 200Mbps fără pierderi

Odată cu popularizarea benzilor de 200 Mbps, precum a numărului din ce în ce mai mare de dispozitive inteligente din locuințe, traficul de transmisie pe canalele de semnal majore a crescut semnificativ.

Sistemul satelit de a 3-a generatie HUAWEI WiFi Q2 Pro este conceput să rezolve problemele de interferență care apar în timpul transmiterii semnalului de rețea. Utilizeaza cipul GIGABIT PLC HUAWEI pentru a reduce zgomotul de semnal Wi-Fi pentru a imbunatati semnificativ calitatea comunicarii dintre baza si sateliti. În comparație cu predecesorul său, HUAWEI WiFi Q2 Pro atinge viteze de rețea semnificativ mai mari și cu latență mai mică.

Mai mult decât atât, versiunea HUAWEI WiFi Q2 Pro 3 Pack Hybrid, care utilizează tehnologia Wi-Fi tip „mesh” de 5 GHz și rețea hibridă a rețelelor PLC și Wi-Fi, oferă viteze de conectare de până la 1.867 Mbps, facându-l ideal pentru casele conectate la internet prin fibra optica.

Acoperire Wi-Fi completă, cu conectare fără probleme, tip „plug and play

Suplimentar performanței de conectare crescută cu pana la 50-120%, HUAWEI Q2 Pro beneficiază de funcția plug-and-play și permite conectarea a până la 15 sateliți pentru fiecare bază instalată, considerabil mai mult decât permit alte routere de acest tip. Acest lucru face sigur că fiecare colț dintr-o casă spațioasă are acces la o conexiune la Internet cu viteză maximă.

Pentru a asigura o conectare Wi-Fi inteligentă, HUAWEI WiFi Q2 Pro suportă selecția automată în bandă dublă și roaming fără probleme, conectând automat utilizatorii la hotspotul și banda de frecvență cu cel mai puternic semnal și optimizând canalele Wi-Fi pentru a preveni interferențele de la alte retele wireless din apropiere.

Pentru o configurare mai bună și mai facilă, tehnologia automată de identificare a porturilor de rețea îi ajută pe consumatori să evite confuziile legate de porturile WAN și LAN. De asemenea, un router nou poate obține automat parola Wi-Fi de la routerul vechi atunci când este conectat in sistem, pentru acces direct la Internet

Asistență IPv6, securitate sporită și latență mai mică

Routerul HUAWEI WiFi Q2 Pro suportă protocolul de comunicare de rețea IPv6 de nouă generație, și astfel, sporește confidențialitatea consumatorului și securitatea rețelei.

Mai mult decât atât, fata de protocolul IPv4, IPv6 integrează o sursă aparent inepuizabilă de adrese. Adresele IPv6 sunt generate aleatoriu prin combinarea prefixelor adreselor IP emise de serverele furnizorului de servicii Internet, cu adresa MAC a dispozitivului în sine, ceea ce le face mai greu de accesat. Opțiunile de criptare disponibile pe protocolul IPv6 asigură o securitate premium a router-ului si a device-urilor conectate.

Deoarece tot mai multe servicii acceptă protocolul IPv6, routerele care acceptă doar IPv4 vor deveni rapid învechite.

Prin urmare, HUAWEI WiFi Q2 Pro și alte routere Huawei, au deschis un traseu în sprijinirea completă a protocolului IPv6 pentru a construi rețele de generație viitoare.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind peste o treime din populația globală. În 2017, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul livrărilor de smartphone-uri la nivel global. Compania a înființat până în acest moment 16 centre R&D în Statele Unite ale Americii, Germania, Finlanda, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unități de business ale Huawei și pune la dispoziția clienților săi smartphone-uri, tablete și PC-uri, accesorii inteligente și servicii cloud. Rețeaua globală Huawei este construită pe baza celor peste 20 de ani de experiență în industria telecomunicațiilor și este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*