Trecerea de la sex, la dragoste

Raportandu-ne la viata sexuala exista trei metode de implinire: sex-ul, dragostea si autostimularea. Cele trei metode au acelasi numitor comun, acela de a explora tainele intime ale corpului, cat si cea de a ne oferi implinire din punct de vedere sexual si hormonal. Insa, intre cele trei activitati sexuale exista o diferenta enorma in ceea ce priveste procesul de realizare.

Sub impulsul hormonal, peste 70% din populatie inclina catre sex, pe cand o foarte mica majoritate se bucura de un proces atat de amplu sexual precum este dragostea. Intre cele doua exista de asemenea diferente enorme si acestea se deruleaza si in functie de preferintele sexuale masculine, cat si de fantezii sexuale ale femeilor.

Pe premiza hormonilor agitati care simt nevoia de eliberare, cuplurile practica sex-ul, o metoda de implinire sexuala extrem de rapida, ce poate dura in medie cateva minute, pana la o ora. Pe cand dragostea este prevazuta de un proces suplimentar de extaz, numit preludiu. In timpul preludiului persoanele cu un regim sexual foarte scazut pot ajunge sa resimta culmile extazului ceea ce duce la crearea senzatiei de placere si implinire sexuala, respectiv la finalizarea actului sexual si la resimtirea orgasmului concomitent cu partenerul de viata. Acest lucru poate fi foarte important, caci de multe ori exista femei sau barbati care remarca aparitia orgasmului mult prea devreme sau mult prea tarziu fata de celalalt partener.

Astfel, in vederea indeplinirii unui preludiu de succes cat si pentru a spori sau a intensifica senzatiile sexuale, poti oricand sa apelezi la un sex shop si la accesoriile, respectiv jucariile sexuale pe care aceste magazine de profil le pun la dispozitie. Sunt achizitii ce pot conta enorm pentru o viata implinita de cuplu.

Pentru dragoste si pentru prelungirea actului sexual poti apela la suplimente care sa intarzie actiunea orgasmului. In cazul in care in mod obisnuit acesta necesita mai mult timp, poti apela totodata la substante lubrifiante, cat si la vibratoare lelo, unele din cele mai apreciate jucarii sexuale pentru femei. Acestea acopera pe larg nevoile fiecarui organism in parte si ajuta ambii parteneri sa duca la bun sfarsit un act sexual indelungat, romantic si de neuitat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*