Trei motive pentru care tehnologia Quad Pixel aduce fotografia de calitate pe un telefon de buget

Motorola one vision, cel mai recent smartphone lansat de brandul american, este prevăzut cu cel mai avansat sistem de camere foto din portofoliul companiei și transformă fotografierea pe timp de noapte într-o experiență accesibilă tuturor cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

Despre Quad Pixel

motorola one vision este echipat cu tehnologia Quad Pixel, un termen creat de echipa de cercetare și dezvoltare a companiei pentru a înlocui termenul tehnic actual de „pixel binning”. Acesta este rezultatul unui vast studiu de cercetare calitativă al cărui scop a fost dezvoltarea unui termen mai clar, care să le permită utilizatorilor să înțeleagă mai bine numeroasele beneficii pe care le oferă această tehnologie.

Fotografii excelente în condiții de luminozitate scăzută

Tehnologia Quad Pixel combină patru pixeli într-un singur pixel mare de 1,6μm, esențial pentru claritatea fotografiilor, în special în condiții de luminozitate scăzută. Combinat cu funcția de stabilizare optică a imaginii (OIS), acesta permite eliminarea granulării sau a neclarității fotografiilor chiar și pe timp de noapte.

Senzorul de 48 MP, cu aproximativ 28% mai mare decât senzorii disponibili pe multe dintre smartphone-urile flagship prezente pe piață, are un rol esențial în acest proces. Datorită tehnologiei Quad Pixel, acest senzor este de patru ori mai sensibil la lumină, astfel că utilizatorii obțin fotografii la rezoluție de 12 MP incredibil de clare, cu performanță îmbunătățită în condiții de lumină scăzută.

Selfie-uri gata de pus pe Instagram

Camera secundară de 25 MP este prevăzută de asemenea cu tehnologia Quad Pixel și oferă posibilitatea de a selecta dimensiunea pixelilor în funcție de situație, garantând, astfel, fotografii de înaltă calitate în orice condiții.

Funcții asistive cu inteligență artificială

motorola one vision aduce fotografia de înaltă calitate pe un dispozitiv cu un preț accesibil datorită funcțiilor bazate pe inteligența artificială, susținute de capabilitățile de învățare artificială ale procesorului octa-core. Utilizatorii se pot bucura de:

  • Modul Night Vision, ideal pentru fotografii luminoase, vibrante, cu claritate remarcabilă și precizie mai ridicată a culorilor;
  • Captarea automată a zâmbetului, o funcție extrem de utilă pentru îmbunătățirea vizibilă a fotografiilor de grup;
  • Compoziție smart pentru cei care nu și-au format deja reflexul de a respecta regula treimii în fiecare fotografie;
  • Modul Portret, funcția care transformă un portret într-o fotografie impresionantă în orice condiții de luminozitate.

Prețuri și disponibilitate

Noul motorola one vision este disponibil începând din luna mai 2019 exclusiv în magazinele partenere, la prețul de 1.399 lei.

Pentru mai multe informații, consultați https://www.motorola.com/ro/home.

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații de produs pot depinde de rețea și stau sub rezerva unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. Logo-ul MOTOROLA și M stilizat sunt mărci înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Android este marcă înregistrată a Google LLC. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea respectivilor deținători. ©2019 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

 

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*