Pentru ce poti folosi o folie tabla scolara

Desi cei mici sunt in vacanta, parintii nu ar trebui sa intrerupa activitatile educative. Nu zice nimeni ca trebuie sa stea ore in sir alaturi de copii pentru a efectua exercitii si probleme. Copiii au nevoie, in primul rand, de recreatie si aer liber. Insa, din cand in cand, prin joaca, se mai pot face si unele activitati pentru a nu uita materia invatata la scoala. Daca doresti sa scapi de clasicul caiet, ce ai spune daca i-ai achizitiona copilului tau o tabla pe care sa scrie? Stai linistit! Nu trebuie sa ii cumperi acea tabla pe care o vezi in clasa. Poti recurge la o solutie mult mai simpla. Este vorba despre folie tabla scolara.

Aceasta folie este mult mai ieftina si poate fi aplicata oriunde, fara a ocupa spatiu si fara a fi nevoie de lucrari speciale de instalare. Folia de acest tip se poate achizitiona de la magazinul Folina. Este vorba de folii autocolante, usor de aplicat. Poti achizitiona inclusiv pachete ce contin:

  1. un metru de autocolant whiteboard magnetic;
  2. un set de 12 magneti colorati cu diferite activitati.

Pe  aceasta folie, care este alba si lucioasa, se poate scrie cu markere semipermanente. Se va sterge cu un burete uscat sau cu o laveta. O astfel de tabla o poti folosi in propria locuinta, dar se poate folosi si la birou. Autocolantul are propriul adeziv si se aplica folosind o racleta din pasla pe suprafete netede: perete, lemn, sticla, plastic.

De asemenea, pe site mai sunt disponibile si folii tip tabla de scris in diverse culori sau cu diferite tipuri de liniatura (normala, tip I, tip II, portativ sau matematica). Preturile sunt foarte acceptabile si avantajul unei asemenea table scolare este ca nu ocupa spatiu, este mai rezistenta si scapi de insuportabilul praf de creta. Folosirea unor asemenea folii reprezinta sugestii excelente si pentru salile de clasa, fiind o modalitate mai practica si mai curata de folosire a tablei scolare.

Pentru mai multe informatii si pentru a vedea toate tipurile de folie tabla scolara, poti accesa Folina.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*