Tehnologia 5G, mai aproape! Huawei lansează primul său smartphone comercial 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G)

Huawei lansează primul său telefon comercial 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G). Echipat cu tehnologii de ultimă generație, precum procesorul Kirin 980, construit pe arhitectura de 7nm și Balong 5000, cel mai puternic chipset multi-mode 5G, noul smartphone Huawei permite acces la tehnologia de generația a 5-a (5G). HUAWEI Mate 20 X (5G) oferă consumatorilor o experiență premium care include, pe lângă conectivitate de mare viteză, performanță extraordinară prin facilitatea accesul la aplicații mai performante, un ecran mare și o durată de viață extinsă a bateriei.

HUAWEI Mate 20 X (5G) are un preț recomandat de 6.499 lei și este disponibil din luna iulie, la partenerii autorizați Huawei, dar și în Huawei Experience Shop – Afi București sau Huawei Service Center.

Smartphone-ul de 7,2 inch reunește o gamă largă de tehnologii brevetate, compatibile cu toate modurile de funcționare a rețelelor existente, inclusiv cu actuala versiune de implementare a rețelei 5G (5G NSA – non-standalone – sau ancorată de tehnologia 4G ), precum și cu viitorul mod de funcționare de sine stătător a rețelei 5G (standalone – SA). În acest fel consumatorii vor putea să experimenteze o conectivitate de mare viteză, indiferent de maturitatea infrastructurii operatorilor de telecomunicații.

 „Acum doi ani, ne-am întâlnit cu jurnaliștii și partenerii noștri de afaceri și am vorbit despre smartphone-ul viitorului. Pe lângă telefonul pliabil, pe care l-am prezentat deja în timpul MWC 2019, mulți dintre ei au menționat viteza de transfer a datelor ca fiind ceva extrem de necesar pentru a ușura comunicarea. Am văzut care sunt nevoile clienților noștri și am îmbunătățit constant dispozitivele, de aceea am decis să facem un nou pas înainte în ceea ce privește tehnologia și am creat primul smartphone compatibil cu soluțiile 5G – HUAWEI Mate 20 X (5G).  În plus, am stabilit relații de lungă durată cu operatorii de telecomunicații din întreaga lume pe care i-am ajutat să dezvolte rețeaua 5G. Suntem foarte încântați că avem șansa de a fi primii care prezintă un smartphone complet compatibil cu soluțiile 5G.” – a spus Yanmin Wang, președinte al CBG CEE & Nordic Region.

 

Soluția de chipset dual stă la baza conectivității 5G

În ultimul deceniu, Huawei a depus eforturi semnificative pentru dezvoltarea 5G, acumulând pe parcurs un număr considerabil de brevete pentru chipseturi, dispozitive și soluții de cloud. Până în prezent, Huawei a dezvoltat la nivel global zece centre de cercetare și dezvoltare în domeniul 5G, cu o echipă de experți formată din peste 2.000 de specialiști în 5G.

HUAWEI Mate 20 X (5G) este conceput pentru noua eră 5G. Tehnologia dual-chipset, procesorul Kirin 980 și Balong 5000 reprezintă o încununare a eforturilor Huawei de cercetare și dezvoltare a tehnologiilor din domeniul rețelelor mobile. Fiind un chipset multi-mod destinat generațiilor viitoare, Balong 5000 este compatibil cu toate tehnologiile de rețea, de la 2G la 5G. Comutarea se face rapid și cu un consum redus de energie, experiența pentru consumatori fiind mult îmbunătățită indiferent de situațiile de utilizare.

HUAWEI Mate 20 X (5G) este compatibil cu rețelele 5G din întreaga lume, aflate în orice etapă de dezvoltare (SA sau NSA), ceea ce înseamnă un nivel în plus de confort pentru persoanele cu nevoi crescute de mobilitate.

Bucurați-vă de tot ceea ce are de oferit tehnologia de procesare

În anticiparea noilor posibilități de divertisment și productivitate pe care 5G le va aduce, HUAWEI Mate 20 X (5G) este prevăzut cu un afișaj FullView de 7,2 inch care vă oferă o zonă de vizualizare extrem de mare în care să vă „cufundați”, pentru o experiență imersivă.

Disponibil pentru a fi achiziționat separat, HUAWEI M-Pen (stylus) oferă un nou mod de interacțiune cu HUAWEI Mate 20 X (5G). Înregistrând 4.096 de niveluri de apăsare, acesta lucrează optimizat cu o gamă largă de aplicații de productivitate, pentru a permite consumatorilor să facă mai multe lucruri atunci când sunt pe drum. În afara suitei Office Mobile, stylusul îmbogățește și experiența legată de aplicațiile pentru divertisment și petrecerea timpului liber – de exemplu, utilizatorii îl pot folosi pentru a răsfoi paginile aplicațiilor e-book, imitând modul de citire a cărților în format de hârtie, pentru o experiență a cititului mult mai autentică.

HUAWEI Mate 20 X (5G) integrează sistemul Matrix Camera format din trei obiective Leica montate într-o cameră cu unghi larg și o rezoluție de 40 MP, o cameră cu unghi ultra-larg de o rezoluție de 20 MP și o cameră telefoto cu rezoluția de 8 MP. De la fotografia ultra-wide la fotografia macro, sistemul Matrix Camera asigură o experiență remarcabilă. Inteligența artificială puternică conlucrează cu sistemul de camere pentru a duce fotografia realizată cu smartphone-ul la nivelul superior ca definiție, contrast și flexibilitatea captării momentelor importante pentru tine.

HUAWEI SuperCool, o soluție de răcire avansată formată dintr-o cameră de vapori și tuburi din grafen, asigură faptul că HUAWEI Mate 20 X (5G) se menține stabil și rece chiar și atunci când redați videoclipuri de înaltă definiție sau rulați aplicații ce folosesc intens grafica.

O baterie care rezistă o zi întreagă

Conectivitatea rapidă permite rularea unui volum de date mult mai mare. 5G va permite streaming de date de înaltă fidelitate pentru media și jocuri, inclusiv pentru noile aplicații ale platformelor sociale sau de productivitate. Toate acestea se traduc în nevoia de mai multă putere, o cerință pe care HUAWEI Mate 20 X (5G) o îndeplinește cu bateria sa de 4200 mAh.

HUAWEI Mate 20 X (5G) este compatibil cu 40W HUAWEI SuperCharge, o soluție rapidă de încărcare certificată de TÜV Rheinland, organizația internațională independentă și de prestigiu care oferă servicii de evaluare și certificare a siguranței produselor. Pentru a prelungi și mai mult durata de viață a bateriei, HUAWEI Mate 20 X (5G) integrează o soluție bazată pe inteligența artificială care gestionează și reglează inteligent consumul de energie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*