Cum gasesti un cadou foarte apreciat intr-un magazin

Fratele meu s-a mutat in Bucuresti in urma cu doi ani, deoarece a dorit sa faca facultatea de Politehnica. In tot acest timp am continuat sa vorbesc zilnic cu el la telefon pentru a mentine o relatie cat mai apropiata. De fiecare data cand vorbeam cu el imi spunea cat de greu ii este atunci cand trebuie sa ajunga dintr-un punct in altul si cat de mult detesta mijloacele de transport in comun.

M-am tot gandit de ce nu isi cumpara o bicicleta. Insa, ulterior mi-am dat seama ca viata de student integralist in Bucuresti nu iti permite sa umbli pe drumuri prea mult timp si prin magazine, in lung si in lat, mai ales dupa biciclete. Asa ca stiind ca va veni ziua lui peste o luna, m-am gandit sa ii cumpar o bicicleta.

Si am gasit chiar in mijlocul Bucurestiului un magazin biciclete. Am intrat pe motoarele de cautare online si am inceput sa caut magazin biciclete Bucuresti.

Cum in topul cautarilor era pagina celor de la bikexcs.ro, i-am ales pe acestia. Ei au un magazin specializat in comercializarea bicicletelor si a accesoriilor de bicicleta. Nu comercializeaza un anumit tip de biciclete, ci o gama vasta astfel incat toti clientii sa poata alege un produs care sa li se potriveasca.

 

Bikexcs.ro are si biciclete pentru copii, dar si biciclete de adulti la preturi avantajoase. I-am cumparat, asadar, fratelui meu o bicicleta Cube bike 180 SL Red Green Black. Acest tip de bicicleta nu este deloc costisitoare si este foarte practica.

 

Desi magazinul expediaza in alte orase din tara prin curier, am decis sa ma duc personal la Bucuresti sa o ridic. Zis si facut, insa am decis sa imi astept fratele sa termine facultatea si sa il astept in fata cu noua sa bicicleta. Pot sa zic doar ca reactia lui a fost de milioane si se bucura maxim de aceasta bicicleta!

 

Cele mai bune magazine biciclete Bucuresti te asteapta cu sute de produse si cu nenumarate oferte de sezon! Trebuie doar sa stii unde sa le cauti! Spor la cumparaturi!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*