Samsung extinde garanția soluțiilor de climatizare și lansează gama comercială completă cu R32

București, România – 05 martie 2019Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) a lansat gama completă de soluții de climatizare pentru zona comercială cu agentul frigorific R32, pentru un impact mai mic asupra mediului și a încălzirii globale. Totodată, prin această lansare, SEACE anunță și extinderea garanției la trei ani pentru gama comerciala și la cinci ani pentru gama VRF (DVM).

Prin lansarea unei game comerciale complete cu R32, SEACE vrea să ofere afacerilor o soluție de climatizare care este eficientă din punct de vedere energetic și care protejează și mediul înconjurător. Agentul R32 reprezintă o alternativă cu un potențial de încălzire globală (GWP) mult mai mic comparativ cu agentul R410A folosit anterior. De asemenea, unitățile cu R32 necesită o încărcare mult mai mică de agent frigorific rezultând în reducerea emisiilor CO2 cu până la 70% față de unitățile cu R401A.

Gama de unități externe R32 este disponibilă în toate capacitățile, de la 2,6 până la 14 kW, pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților. Alături de acestea, au fost lansate și unitățile interioare de tip „Unified”, care sunt compatibile atât cu unitățile cu R32, cât și cu cele cu R410A. Printre acestea sunt incluse și toate cele trei tipuri de casete din gama Wind-Free™, precum și inovatoarele casete 360.

Inovațiile Samsung nu se axează doar pe funcționalitățile ușor de identificat, cum ar fi tehnologia Wind-Free™. În interiorul unităților au fost aduse diverse îmbunătățiri, pentru a oferi performanțe mai bune atât din punct de vedere al eficienței energetice cât și de funcționare. Temperaturile de funcționare au fost mărite, astfel încât să se preteze oricărui mediu extern sau necesități de lucru.

„Investițiile pe care le-am făcut pe piața europeană de HVAC prin crearea unui birou dedicat în Amsterdam au dus în mod natural și la extinderea garanției pentru soluțiile pe care le oferim. Ne-am propus să arătăm că produsele noastre sunt de încredere și am considerat că cel mai bun mod pentru a demonstra acest lucru este prin a oferi clienților noștri garanția extinsă pentru soluțiile HVAC Samsung”, a declarat Roxana Răducanu (Crișan), Head of SEACE România și Bulgaria.

Clienții care achiziționează soluțiile de climatizare Samsung vor beneficia de trei ani garanție pentru produsele din gama comercială. Pentru gamele VRF (DVM), Samsung va oferi în continuare produse de top, cu temperaturi de operare de până la -25 de grade pentru răcire, dar și cele mai mari capacități din piață, clienții fiind acum protejați prin cei cinci ani de garanție.

Despre Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Încă de la prima introducere a aerului condiționat în 1947, Samsung Electronics a dezvoltat rapid operațiunile globale legate de sistemele de climatizare și a intrat pe piața europeană de aer condiționat în 2005. Datorită creșterii rapide și a angajamentului pe termen lung pe piața europeană, Samsung Electronics a inaugurat divizia Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE) la începutul anului 2017, în Amsterdam. Sediul din Europa are ca scop consolidarea și integrarea activităților de vânzări în peste 30 de țări europene. SEACE oferă pregătire tehnică în domeniul soluțiilor de climatizare și de clădiri inteligente, soluții post-vânzare și suport tehnic pentru partenerii din industrie, inclusiv soluții digitale de conectivitate. SEACE are ca prioritate satisfacerea nevoilor de pe piețele europene, inclusiv în domeniul hotelier, retail, birouri sau case, cu sisteme de răcire și încălzire, apă caldă menajeră, sisteme de refrigerare și soluții de clădiri inteligente.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*