TP-Link® își extinde oferta de sisteme mesh cu noile produse Deco® P7 și Deco® M9 Plus

  • Deco P7 este un sistem mesh hibrid care permite extinderea rețelei de date folosind cablurile de curent electric
  • Deco M9 Plus oferă viteze AC2200, Wi-Fi tri-band și are hub Smart Home inclus
  • Asigurați-vă că locuința dvs. este mai inteligentă, mai sigură și eliminați zonele fără Wi-Fi și intermitențe

 

România, București – 22 ianuarie, 2018TP-Link®, lider global furnizor de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a anunțat astăzi lansarea celor mai noi produse din seria de soluții mesh: sistemul hibrid Wi-Fi Whole Home Mesh – Deco P7 și noul sistem mesh Wi-Fi Smart Tri-Band Deco® M9 Plus.

Deco P7 este un sistem hibrid mesh Wi-Fi, care permite extinderea rețelei de date folosind cablurile de curent electric, fiind special conceput să ofere Wi-Fi care este „Rapid. Stabil. Oriunde”.

Conexiunile Wi-Fi AC1300 și AV600 prin rețeaua de curent electric se combină pentru a crea o rețea completă acasă foarte rapidă. Backhaulul rețelei electrice permite transferul de date prin pereți și prin alte structuri fără să își piardă din putere, eliminând astfel zonele de semnal slab. Utilizatorii pot beneficia astfel de Wi-Fi rapid și sigur pentru peste 100 de dispozitive conectate cu Deco P7. TP-Link HomeCareTM este integrat și oferă un kit util de opțiuni și funcționalități integrate, printre care Control Parental Avansat, Antivirus și Calitatea Serviciilor (QoS), permițându-le utilizatorilor să creeze o rețea de familie personalizată și sigură. Managementul rețelei devine astfel foarte facil, datorită aplicației mobile intuitive, cu interfață atractivă și indicații clare.

Elimină zonele fără Wi-Fi

Unitățile Deco din încăperi diferite lucrează la unison pentru a forma întreaga rețea mesh/integrată Wi-Fi de acasă, astfel încât să elimine zonele cu semnal slab. Telefoanele și tabletele comută automat la cea mai rapidă unitate Deco pe măsură ce utilizatorii se deplasează prin locuință, creând o experiență online cu adevărat cursivă. Compatibilitatea cu IEEE 802.11r, precum și cu 802.11k/v, face trecerea de la o unitate Deco la cealaltă foarte lină și nedetectabilă, chiar și în caz de streaming. Cum fiecare unitate acoperă wireless o suprafață de ~185 mp dar folosește și rețeaua electrică, Deco P7 garantează o acoperire whole home Wi-Fi fără limite*** și elimină zonele fără Wi-Fi. Pot fi adăugate unități Deco suplimentare pentru extinderea acoperirii, în funcție de ambianța casei și de dimensiunile ei.

Mesh Wi-Fi cu Rețea Powerline

Deco P7 este un sistem Wi-Fi mesh hibrid care extinde rețeaua de date folosind cablurile de curent electric, ceea ce garantează funcționarea rețelei prin pereți. Tehnologia Powerline folosește cablarea electrică a locuinței pentru a realiza conexiuni mai puternice între unitățile Deco. Wi-Fi-ul integrat prin rețea electrică se comportă ca un link aggregation și amplifică eficient lățimea de bandă. Conform testelor, lățimea de bandă (sau viteza de transfer de date) pentru backhaul este sporită cu până la 60% într-un sistem mesh Wi-Fi hibrid comparativ cu unul standard.

 

Datorită tehnologiei Powerline care folosește rețeaua de curent electric, Deco P7 poate fi poziționat oriunde în casă, atât timp cât există o priză în apropiere. Pereții groși sau distanța mare nu ridică niciun fel de restricție. Te poți bucura de mesh Wi-Fi peste tot. De la streaming video 4K sau videoconferințe, până la gaming și navigare pe internet, Deco P7 identifică în mod inteligent cea mai stabilă cale de conexiune pentru fiecare dispozitiv conectat, astfel încât să asigure semnal Wi-Fi neîntrerupt în fiecare colț al casei – chiar și în curte.

Protecție intuitivă

Prin funcția avansată HomeCareTM, care include antivirusul Trend MicroTM*, Deco P7 este unul dintre cele mai sigure sisteme mesh Wi-Fi de pe piață. TP-Link HomeCare include mijloace de control parental solide, soluție antivirus integrată și calitatea serviciilor (QoS) pentru optimizarea traficului, păzind fiecare dispozitiv din rețea de orice fel de atac din exterior. Blocarea website-urilor periculoase îi ajută pe utilizatori să evite accesarea acestora. Sistemul este actualizat permanent cu update-uri prin Trend Micro, ceea ce garantează că rețeaua este întotdeauna protejată de cele mai noi primejdii.

Conectează peste 100 de dispozitive

Sub carcasa elegantă se află un procesor Quad-core Qualcomm, care îi oferă lui Deco P7 puterea de procesare ce îi permite să gestioneze peste 100 de dispozitive. Tehnologia MU-MIMO din standardul 802.11ac Wave 2 și performanțele AC1300 dual-band de 3x mai rapide oferă conexiuni fără latență, ceea ce garantează o experiență de gaming și de streaming continuă/cursivă. Numeroasele aplicații sunt administrate cu ușurință pentru a permite Wi-Fi cursiv și stabil fiecărui dispozitiv din casă.

Aplicație intuitivă

Aplicația Deco asistă utilizatorul pas cu pas, oferindu-i indicații clare și imagini simple, astfel încât configurarea să fie rapidă și simplă. De asemenea, permite controlul și gestionarea absolute ale rețelei, din palmă. Utilizatorul poate limita și monitoriza cu mare ușurință accesul la internet și chiar să îl întrerupă temporar pentru un anume membru din familie sau pentru toată casa.

„Astăzi, familiile au nevoie de sisteme Wi-Fi care pot suporta cerințele crescânde adresate rețelei de acasă și care pot să ofere performanțe fiabile în fiecare încăpere a locuinței”, declară Pingji Li, GM Network Business Department la TP-Link. „Deco P7, un sistem Wi-Fi mesh hibrid care extinde rețeaua de date prin cabluri de curent electric, este o soluție puternică de acoperire a întregii locuințe cu o rețea Wi-Fi unificată, prin care se reduce impactul pereților și al altor obstacole asupra semnalului”.

Specificații esențiale:

  • Viteze maxime: 400 Mbps în 2.4 GHz + 867 Mbps în 5 GHz + HomePlug AV600 Mbps**.
  • Wi-Fi + PLC Hybrid Mesh: amplificarea eficientă a lățimii de bandă. Folosind rețeaua de curent electric, nu mai există limitări impuse de pereți sau de distanță. Te bucuri de Wi-Fi pretutindeni!
  • Rază de acoperire maximizată: fiecare unitate acoperă până la ~185 mp și furnizează Wi-Fi integral în toată casa fără limite*** folosind tehnologia Powerline.
  • Extindere oricând: se pot adăuga mai multe unități Deco pentru extinderea acoperirii semnalului Wi-Fi, potrivit nevoilor specifice dimensiunilor casei.
  • Qualcomm Quad-core CPU: susține conexiuni cu peste 100 de dispozitive.
  • Configurare și management simple: Aplicația Deco facilitează setarea și administrarea rețelei.
  • TP-Link HomeCareTM: include control parental avansat, QoS și software antivirus integrat pentru protecție completă împotriva pericolelor cibernetice.
  • IPv6: suportă cea mai recentă versiune, Internet Protocol Version 6.
  • Compatibilitate: funcționează cu Amazon Alexa, oferă suport IFTTT și este compatibil cu toate modelele Deco.
  • Deco P7 (2 pack): https://www.tp-link.com/ro/products/details/cat-5700_Deco-P7(2-pack).html
  • Deco P7 (3 pack):https://www.tp-link.com/ro/products/details/cat-5700_Deco-P7.html

Deco M9 Plus

Sistemul Mesh WiFi tri-band Deco M9 Plus oferă viteze AC2200 și Wi-Fi tri-band cu backhaul dedicat pentru a furniza conexiuni rapide și fiabile pentru mai mult de 100 de dispozitive în întreaga casă. Deco M9 Plus funcționează în același timp ca un hub pentru dispozitivele dvs. IoT.

“De la activități zilnice precum streaming pe Netflix sau utilizarea asistenței vocale inteligente, la conversații video cu prietenii sau gaming online, locuințele noastre sunt mai conectate ca niciodată,” a spus Derrick Wang, Product Manager Director al TP-Link USA Corp. “În prezent, familiile au nevoie de sisteme Wi-Fi care suportă cerințe mai mari privind rețeaua, care să ofere o performanță fiabilă în fiecare cameră a casei. Deco M9 Plus este o soluție puternică concepută pentru a îndeplini nevoile de Wi-Fi ale unei locuințe moderne inteligente.”

Sistemul mesh Wi-Fi Deco M9 Plus utilizează tehnologia mesh TP-Link pentru a elimina intermitențele și zonele fără Wi-Fi de toate formele și mărimile. Sistemul Mesh TP-Link Deco M9 oferă conexiuni mai rapide, mai puternice și mai dinamice comparativ cu alte sisteme, backhaulul său dedicat în 5 GHz oferind o capacitate suplimentară pentru un trafic mărit al rețelei. De la video streaming 4k sau conversații video, la gaming sau la navigarea web, Deco M9 Plus identifică automat cea mai rapidă cale și conexiune pentru fiecare dispozitiv asigurând astfel o conexiune Wi-Fi neîntreruptă pentru fiecare colț al casei – până și în grădină.

Mai mult decât un router, sistemul mesh Deco M9 Plus funcționează și ca un hub Smart Home, permițând astfel să controlați simplu dispozitivele inteligente din casă. Deco M9 Plus, pe lânga Wi-Fi oferă și suport ZigBee și Bluetooth permițând astfel să conectați dispozitivele casei inteligente mai ușor, direct din aplicația TP-Link Deco, fără a fi nevoie de un hub Smart Home separat. Sistemul Deco M9 Plus este compatibil cu o multitudine de branduri de top pentru produse inteligente și este de asemenea, compatibil cu Amazon Alexa și IFTTT.

Cu Securitate Wi-Fi avansată și cu HomeCareTM care include antivirusul Trend MicroTM, Deco M9 Plus este unul dintre cele mai sigure sisteme Wi-Fi Tri-Band de pe piață. TP-Link HomeCare oferă protecție antivirus și malware, protejând toate dispozitivele conectate în rețea de malware și atacuri externe, chiar și pentru dispozitive care nu au protecție încorporată, cum ar fi camerele inteligente, dispozitivele smart home Wi-Fi și consolele de jocuri. Funcția de blocare a site-urilor periculoase face pasul suplimentar în a împiedica accesul utilizatorilor pe site-uri cu posibile riscuri din rețea sau cu conținut nepotrivit. Sistemul ține pasul cu amenințările digitale datorită actualizărilor antivirus de la Trend Micro, asigurând astfel că rețeaua dvs. este întotdeauna protejată de noile amenințări.

Sistemul Wi-Fi Deco M9 Plus (3 Pack) oferă fără probleme, Wi-Fi de înaltă performanță pentru case de până la ~600 mp și este de asemenea, vândut și în varianta 2 Pack (2 unități) pentru familiile care locuiesc în case cu suprafețe mai mici. Configurarea și administrarea rețelei Deco M9 Plus este simplă și intuitivă prin aplicația TP-Link Deco, precum și capacitatea de a limita și monitoriza utilizarea internetului pentru întreaga familie. Rețeaua inteligentă și adaptivă necesită doar un singur nume de rețea și o parolă, facilitând conectarea și menținerea unei conexiuni fiabile, pe măsură ce vă deplasați prin casă. Aplicația TP-Link Deco este disponibilă pentru Android și iOS.

 

Deco M9 Plus caracteristici esențiale:

  • Standardul 2-pack (cu 2 unități) oferă o acoperire de până la 400 mp.
  • Wi-Fi tri-band AC2200
  • Trei benzi Wi-Fi cu backhaul dedicat pentru a suporta peste 100 de dispozitive
  • Procesor quad-core cu 4 GB eMMC Flash și 512 MB RAM
  • Viteze wireless de până la 400 Mbps în 2.4 GHz + 867 Mbps în 5 GHz (1) + 867 Mbps în 5 GHz (2) **
  • 6 antene Wi-Fi, 1 antenă Bluetooth și 1 o antenă ZigBee în interiorul fiecărei unități Deco
  • 1 port USB 2.0 (rezervat) și 2 porturi Gigabit
  • Hub Smart Home integrat compatibil cu Bluetooth 4.2 și ZigBee HA 1.2
  • Securitate Wi-Fi avansată și HomeCare cu antivirus Trend Micro*
  • Compatibil cu Amazon Alexa și IFTTT
  • Deco M9 Plus (2 pack):
  • Deco M9 Plus (3 pack): https://www.tp-link.com/ro/products/details/cat-5700_Deco-M9-Plus.html

Preț

Sistemul mesh Wi-Fi Smart TP-Link Deco M9 Plus (3 pack) va fi disponibil la prețul recomandat de 2569 Lei (TVA inclus) iar sistemul Deco M9 Plus (2 pack) va fi disponibil la prețul recomandat de 1829 Lei (TVA inclus).

Sistemul mesh Deco P7 (3 pack) va fi disponibil la prețul recomandat de 1829 Lei (TVA inclus), iar Deco P7 (2 pack), respectiv varianta cu două unități va fi disponibil la prețul recomandat de 1289 Lei (TVA inclus).

Unboxing și configurare:

Deco M9 Plus (valabil pentru ambele variante, 2 pack și 3 pack):

Deco P7 (valabil pentru ambele variante, 2 pack și 3 pack):

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea implicate în toate aspectele vieții cotidiene. Conform companiei de analiză a pieței IDC****, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN, cu distribuție în peste 170 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume.

Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

Perioada de servicii gratuite Trend Micro durează trei ani. După trei ani, clienții pot continua să utilizeze serviciul plătind o taxă lunară. Dacă clienții aleg să nu plătească pentru un abonament lunar, este posibil ca unele funcții să nu mai funcționeze sau să funcționeze doar într-o capacitate limitată.

 

Ratele maxime de transmisie wireless sunt ratele fizice derivate din specificațiile IEEE Standard 802.11. Cerințele privind acoperirea se bazează pe rezultatele testelor în condiții normale de utilizare. Rata reală de transmisie wireless și acoperirea wireless nu sunt garantate și vor varia în funcție de 1) factorii de mediu, inclusiv materialele de construcție ale clădirilor, obiectele fizice și obstacolele, 2) condițiile de rețea, inclusiv interferențele locale, volumul și densitatea traficului, locul produsului, complexitatea rețelei și cheltuielile de rețea și 3) limitările terminalului client, inclusiv performanța evaluată, locația, calitatea conexiunii și capacitățile terminalului client.

*** Suprafețele menționate sunt calulate pentru zone tip open-space. Acestea pot varia în funcție de mediul de utilizare și de condițiile de exploatare.

**** Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q2 2018 Release. Bazat pe unitățile expediate.

Pentru mai multe informații vizitați http://www.tp-link.com/ro , urmăriți TP-Link pe Facebook la https://www.facebook.com/TPLinkRomania sau YouTube la https://www.youtube.com/user/TPLinkRomania

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*