Si femeile se inteleg bine cu sportul

Cand vine vorba de activitati fizice, sigur gandul iti zboara mai degraba la barbati. Ei sunt masculii alfa care merg la sala, pentru a-si tonifia muschii, astfel incat sa impresioneze damele din jurul lor. Dar in ziua de azi si femeile se inteleg bine cu sportul si aleg sa isi tonifieze corpul, astfel incat sa fie mai active si mai rezistente la efort.

Secretul sta in dorinta de autodepasire a limitelor. Si intr-un echipament sportiv bun, asortat cu o pereche de incaltaminte sport femei pe masura. Pentru ca nu putem face sport in alte tinute, gen blugi si sandale, trebuie sa venim cu solutiile potrivite pentru activitatile pe care vrem sa le intreprindem (in cazul de fata, vorbim de echipamente sportive).

Zibra_09132018153243000286

Cei mai cautati pantofi sport sunt cei din categoria sneakers dama, pentru ca sunt usori si permit miscari lejere de orice fel. In plus, nu incomodeaza si sunt foarte usor de incaltat, fiind o alegere ideala pentru persoanele care mereu se afla pe fuga, dar in acelasi timp vor sa fie gata intr-un timp relativ scurt.

Mai este si categoria de tenisi dama, care are lipici la femei. La fel de lejeri si utili ca si prima categorie, singura diferenta o reprezinta, in mare parte, design-ul pantofilor (si in unele cazuri si utilitatea acestora). Tenisii sunt ideali pentru jogging, deoarece mentin umiditatea piciorului in limite normale si sunt mai rezistenti la uzura.

In ceea ce priveste echipamentul, acesta se adapteaza si se schimba in functie de anotimp. Dar femeile stiu cum sa faca si treaba asta, pentru ca sunt descurcarete din fire si nu vor sa ramana in urma cu nimic. Da, femeile s-au adaptat usor si cu un stil de viata mai activ, chiar competitiv as putea spune, si practica sportul la acelasi nivel cu barbatii.

Admir persoanele care isi doresc mereu sa isi depaseasca limitele, fie ele femei sau barbati. Iar sportul este esential pentru un stil de viata sanatos si complex. Este hobby-ul pe care toti al trebui s ail practicam, intr-o oarecare masura (mai mica sau mai mare, in functie de preferintele si dorintele fiecaruia).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*