ADATA lanseaza tastatura XPG INFAREX K10 cu multiple moduri de iluminare si mouse-ul M20 cu butoane OMRON rezistente

K10_P_02_WH_72

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea a doua noi accesorii de gaming: tastatura XPG INFAREX K10 si mouse-ul M20. Conceputa pentru a imbunatati experientele de joc, tastatura K10 ofera noua moduri de iluminare cu LED-uri, taste anti-ghosting ergonomice, in timp ce mouse-ul M20 dispune de butoane OMRON durabile, DPI reglabil cu cinci reglaje si iluminare RGB.

Tastatura de gaming XPG INFAREX K10

XPG K10 adauga o noua dimensiune jocurilor cu ajutorul a noua moduri de iluminare cu LED, permitand jucatorilor sa selecteze nuanta care se potriveste cel mai bine jocurilor pe care le joaca. Modurile includ: Flowing Light, Multicolor Breathing, Seven-Color Cycle Flickering, Switchable Static, Six-Color Cycle Breathing, Red and White Breathing Cycle, Red and White Cycle Flickering, White Static, and White Breathing. Mai mult, modelul K10 ii ajuta pe jucatori sa-si dezvolte jocul cu cateva caracteristici extraordinare, inclusiv 26 de taste anti-ghosting pentru a preveni apasarile accidentale, deoarece, in caldura momentului, o apasare de taste ratata ar putea duce la infrangere. In combinatie cu design-ul ergonomic si rotunjit al tastelor, K10 imbunatateste precizia, oferind in acelasi timp o experienta de tip keypress confortabila. Tastele convenabile Media permit ajustarea rapida a muzicii, a sunetului sau a altor efecte in mijlocul unui joc, fara a fi nevoie sa deschideti alte programe sau aplicatii.

Mouse-ul de gaming XPG INFAREX M20

Echipat cu butoane OMRON, INFAREX M20 ofera gamerilor reactie rapida la atingerea tintelor atunci cand conteaza si efectueaza eficient sarcinile dorite. In plus, ratingul sau de 20 de milioane de click-uri garanteaza un mouse robust si fiabil care va rezista si va continua sa functioneze. Un buton de ajustare DPI cu cinci setari permite schimbarea sensibilitatii cursorului de la 400 la 5000 DPI, pentru un control optim in diferite situatii. Mai mult, acesta are un efect RGB pe sigla XPG, rotita de scroll si pe benzile laterale pentru un plus de fler, design ergonomic pentru confortul in timpul jocului si control imbunatatit. Toate miscarile, inclusiv ridicarea sau miscarea mouse-ului, se pot face rapid, eficient si precis.

Disponibilitatea exacta a noilor produse poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate si preturile pe anumite piete, va rugam sa vizitati www.xpg.com.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*