Plantronics lansează două noi seturi de căşti audio, concepute pentru izolarea fonică în birourile gălăgioase

  • Savi 8200 şi Voyager 4200 UC ajută la reducerea zgomotului ambiental de la locurile moderne de muncă

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider în industria comunicațiilor, a lansat la nivel mondial două noi modele de căşti audio concepute pentru a reduce zgomotul ambiental ca sursă de distragere a atenţiei şi factor costisitor de scădere a productivităţii individuale. Noile modele Savi 8200 şi Voyager 4200 UC le vor permite utilizatorilor din birourile aflate în spaţii deschise să poarte conversaţii telefonice sau să asculte muzică şi la birou, şi în sala de şedinţe alăturată – veţi vedea de ce.

Potrivit unui sondaj Oxford Economics, aproape două treimi dintre angajaţii chestionaţi au spus că lipsa unui spaţiu liniştit pentru concentrare are un efect negativ asupra productivităţii, satisfacţiei profesionale şi stării de bine. Noile căşti Savi şi Voyager dispun de tehnologia de reducere a zgomotului ambiental şi le permit utilizatorilor să fie mai mobili în birouri.

Noile Savi 8200 au o rază de acoperire neobişnuit de mare, de până la 190 de metri în linie dreaptă, fără obstacole, aşa că utilizatorii se pot depărta de birou, de telefon fără probleme – cum ar fi să meargă într-un birou alătura sau chiar pe o terasă pentru o convorbire privată, fără a pierde conexiunea cu telefonul sau computerul.

Căştile Savi 8200 dispun de tehnologia Active Noise Cancellation (ANC) şi un  nou filtru de sunet, astfel încât în cursul unei convorbiri telefonice, vocile colegilor din jur nu se vor auzi. Savi 8200 sunt, opţional, hi-fi stereo sau mono, şi sunt esenţiale pentru convorbiri mai bune calitativ în birouri marcate de zgomotul de fond.

Pentru „alergătorii de birou” care au nevoie să se deplaseze încoace şi-ncolo, Plantronics a lansat căştile Voyager 4200 UC.

Cel mai nou set de căşti din seria Voyager combină independenţa oferită de conexiunea Wi-Fi cu sunetul premium asigurat de boxe şi microfonul integrat. Căştile Voyager 4200 UC sunt primele din seria Voyager care sunt certificate Skype for Business Open Office. Autonomia este de 12 ore de convorbiri.

Căştile Savi 8200 şi Voyager 4200 sunt integrate cu Plantronics Manager Pro, aplicaţia disponibilă în sistem de licenţiere de tip software-as-a-service (SaaS) suplimentar, special pentru ca programatorii să opereze centralizat actualizări şi noi dezvoltări pentru cele două modele. Plantronics Manager Pro oferă, de asemenea, date analitice despre modul de utilizare a căştilor pentru a realiza statistici şi a genera soluţii la potenţialele probleme al utilizatorilor, înainte ca acestea să le afecteze activitatea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*