Va invitam la un weekend de gimnastica: Campionatul National de la Ploiesti transmis live prin camerele Axis

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, transmite live Campionatului National de Gimnastica Artistica Individual Open si Campionatul Reprezentativelor de Club, feminin si masculin.

Evenimentul, organizat de Federatia Romana de Gimnastica, are loc in perioada 10-14 octombrie si este gazduit pentru a patra oara de sala Olimpia, din municipiul Ploiesti. In cadrul sau, cei mai buni gimnasti romani ai momentului isi  disputa titlurile nationale puse in joc. Totodata, competitia este si un test important inaintea Campionatului Mondial de Gimnastica Artistica de la Doha, care se va desfasura in perioada 25 octombrie – 3 noiembrie 2018. Pe 10 si 11 octombrie se va face primirea sportivilor si vor avea loc sesiuni de antrenamente, concursul urmand a debuta pentru public vineri, pe 12 octombrie, la ora 15:00, cu intrecerile masculine pe echipe si la individual compus. Sambata, pe 13 octombrie, incepand cu ora 16:00, se va desfasura concursul pe echipe si individual compus feminin, iar ziua de 14 octombrie, este dedicata finalelor pe aparate, atat la masculin cat si la feminin, programate pentru a incepe la ora 10:00.

Dand intotdeauna dovada de o versatilitate deosebita, Axis Communications are in portofoliu o diversitate mare de dispozitive si solutii, concepute pentru a deservi un public extrem de variat. Mai mult de atat, producatorul se implica activ in diverse evenimente si este deja un partener cu traditie al competitiilor de gimnastica organizate in Romania.

Camerele AXIS sunt proiectate si fabricate pentru supravegherea video a obiectivelor de diverse tipuri, fiind caracterizate prin usurinta cu care se instaleaza si configureaza, calitatea deosebita a imaginilor si posibilitatea de accesare de la distanta. Ele, insa, depasesc standardele actuale ale industriei de supraveghere video si ofera rezultate neobisnuit de bune si in alte domenii, caracterizate de un dinamism care pretinde calitate si performanta la cele mai inalte niveluri. Asa se face ca editia de anul acesta a Campionatului National de Gimnastica Artistica va fi transmisa live cu ajutorul camerelor AXIS, folosind modele Full HD si UHD din oferta curenta. Drept urmare, evenimentul va putea fi urmarit in mediul online, pe Facebook prin accesarea Paginilor de Facebook:

La fel ca in cazul evenimentelor similare precedente, solutia software aleasa pentru transmisia live este CamStreamer. Aceasta aplicatie inteligenta este rulata nativ direct de camerele IP AXIS si asigura printre altele integrare cu Facebook si YouTube. Astfel, nu sunt necesare echipamente intermediare, ceea ce pe de o parte reduce costurile de operare, iar pe de alta parte simplifica procedeul de configurare. In plus, transmisia este de o calitate vizuala foarte buna, fara a suprasolicita latimea de banda disponibila.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*