Trăiește clipa cu Galaxy A9

Surprinde și împărtășește-ți experiențele așa cum le trăiești

 București, România – 11 octombrie, 2018 – Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy A9, un smartphone gândit special pentru cei care iubesc să exploreze, să surprindă momentul și să împărtășească în timp real experiențele pe care le trăiesc. Galaxy A9 aduce în premieră prima cameră foto cvadruplă din lume, fiind dotat cu funcții special concepute pentru a te ajuta să trăiești la maximum fiecare zi.

Galaxy A9 este construit pentru cei care știu ce își doresc și fac orice pentru a-l obține. Fie că este vorba despre selfie-ul perfect sau o panoramă spectaculoasă, Galaxy A9 este partenerul perfect care te va ajuta să surprinzi și să împărtășești aventurile tale zilnice, indiferent de locul în care te afli.

Ca lider global în inovația smartphone-urilor, înțelegem cererea pentru tehnologie inovatoare, într-o lume care evoluează într-un ritm accelerat și în care comunicarea vizuală joacă un rol important. Bazându-ne pe experiența noastră în dezvoltarea celor mai bune camere de pe un smartphone, introducem din acest moment tehnologia de ultimă generație pe toate device-urile din portofoliul Galaxy, astfel încât să le oferim cât mai multor utilizatori oportunitatea de a experimenta inovația la cel mai înalt nivel. Suntem încântați să livrăm această promisiune și să lansăm tehnologia de vârf a camerei foto cu noul Galaxy A9”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communication Samsung Electronics.

Într-o lume din ce în ce mai conectată, în care momentele importante sunt captate și împărtășite instantaneu, fie ele de zi cu zi sau cele care se întâmplă o dată în viață, smartphone-ul înseamnă mai mult decât un simplu telefon. Tocmai de aceea Galaxy A9 integrează cele mai bune specificații ale camerei foto, pentru a le permite utilizatorilor să obțină mai mult și să experimenze multiple posibilități.

Camera Principală Quad Inovativă

Galaxy A9 îți permite să faci fotografii dinamice și reușite, fără să fii nevoit să depui efort suplimentar. Având patru lentile, îți va fi mult mai ușor să îți pui în practică creativitatea și să obții fotografii uimitoare.

  • Vei obține cele mai bune detalii datorită funcției 2x Optical Zoom,indiferent de cât de depărtat este subiectul fotografiei.
  • Surprinde lumea așa cum e ea, fără limite, cu ajutorul lentilelor Ultra Wideși fotografiază ca un profesionist datorită funcției Scene Optimizer. Cu funcția Al Scene Recognition, telefonul tău este acum mai inteligent, fiind capabil să identifice subiectul fotografiei și să își ajusteze setările astfel încât să obții cea mai reușită fotografie.
  • Funcția Depth Lens îți oferă libertatea să setezi manual adâncimea fotografiilor și să pui focus pe subiect, reușind să obții imagini uimitoare, profesionale.
  • Indiferent de condițiile de lumină, fotografiile vor fi foarte clare în orice moment al zilei, datorită lentilelor de 24MP ale lui Galaxy A9.

Specificații noi pentru performanță ridicată

Bateria de 3,800mAh asigură buna funcționare a telefonului pentru o perioadă îndelungată de timp. Poți să captezi orice, fără restricții, să stochezi fișiere diverse mulțumită memoriei interne de 128GB, care se poate extinde cu până la 512GB.

Conceput pentru a-ți face viața mai ușoară, Galaxy A9 vine cu următoarele funcții: Bixby, Samsung Pay Samsung Health și puteți profita de numeroasele beneficii multi-tasking oferite de smartphone, inclusiv de aplicația App Pair.

Design premium

Samsung are un istoric recunoscut în realizarea de dispozitive cu design superior, astfel Galaxy A9 este conceput în trei culori unice: Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Fiind ergonomic și elegant, se potrivește perfect în mână și se simte extrem de confortabil, datorită spatelui realizat cu 3D Glass.

Galaxy A9 va fi disponibil în magazinele din România începând cu luna noiembrie.

 

Pentru mai multe informații despre Galaxy A9, vă invităm să accesați: http://www.samsungmobilepress.com news.samsung.com/galaxy or www.samsung.com/galaxy

Samsung Galaxy A9 – specificații de produs

Galaxy A9
Ecran 6.3” Full HD+ Super AMOLED, 1080×2220 (

*Dimensiunea ecranului pe diagonală, fără a fi luate în calcul marginile curbate

Camera Principală: quad camera

– Camera principală : 24MP AF, F1.7

– Telephoto : 2X optical zoom, 10MP AF, F2.4

– Ultra Wide : 120°, 8MP, F2.4

– Depth : 5MP, F2.2

Frontală: 24MP, F2.0

Dimensiuni 162.5 x 77 x 7.8 mm, 183g
AP Octa Core (2.2GHz Quad + 1.8GHz Quad)
Memorie 6GB RAM, 128GB + MicroSD Slot (până la 512GB)

8GB RAM, 128GB + MicroSD Slot (până la 512GB)*

*Poate diferi în funcție de piață și operator mobil

*Memoria disponibilă este mai mică decât memoria totală datorită sistemului de operare și a software-ului folosit. Memoria disponibilă poate varia în funcție de operator și se poate modifica în urma unor upgrade-uri de software

Batterie 3,800mAh (caracteristic)

*Valorea normală testată în laborator. Valoarea normală este valoarea medie estimată ținând cont de eventualele deviații în ceea ce privește capacitatea bateriei. Capacitatea minimă este 3,720 mAh. Durata de viață a bateriei poate să varieze în funcție de rețea, de modul de folosire sau de alți factori.

 

Sistem de operare Android 8.0 (Oreo)
Rețea 3CA, LTE Cat.9
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MIMO,  Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS,  Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Acoperirea Galileo și BeiDou poate fi limitată.

Sisteme de plată Samsung Pay (NFC)*

*Disponibilitatea poate varia în funcție de țară, produs specificații, operator.

Senzor Accelerometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*