RAZER PHONE 2 – FLAGSHIP PENTRU GAMING

Razer a prezentat oficial Razer Phone 2, definiția vârfului de gamă în ceea ce privește performanța în gamingul mobil

BUCUREȘTI, 11 octombrie 2018  – Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat oficial Razer Phone 2, noul flagship de performanță în gamingul pe mobil.

După introducerea categoriei de telefoane mobile destinate gamingului, prin lansarea primului Razer Phone în 2017, Razer a împins și mai mult limitele dispozitivelor mobile crescându-le exponențial importanța în lumea divertismentului digital și a sporturilor electronice.

“Primul Razer Phone a schimbat industria de telefoane inteligente, creând o nouă categorie” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO al Razer Inc. “Cu Razer Phone 2, am trecut peste toate obstacolele pentru a redefini ce este un vârf de gamă și a arăta ce înseamnă gamingul mobil.”

GAMING // PERFORMANȚĂ

Noul Razer Phone 2 oferă o performanță sporită cu aproximativ 30% față de predecesor, datorită combinării componentelor de top cu un nou sistem de răcire.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 845 și procesorul grafic Qualcomm Adreno 630 (GPU) vor face față cu brio la cele mai solicitante aplicații, performanța lor fiind îmbunătățită și mai mult de sistemul de răcire Razer bazat pe camere de vaporizare, care oferă cele mai bune rezultate din industrie.

Camerele de vaporizare asigură o suprafață mai mare de disipare a căldurii, menținând temperaturile mai scăzute și asigurând un framerate sporit.

VÂRF DE GAMĂ // CAMERA

Razer Phone 2 aduce îmbunătățiri pentru cei pasionați de fotografie, oferind un sistem de cameră foto duală: camera principală are un senzor de 12MP și un unghi larg de vizualizare, fiind echipat si cu tehnologie de stabilizare optică a imaginii (OIS), respectiv un senzor de 12 MP cu zoom optic 2x. Indiferent că e vorba de acțiune rapidă sau scene slab iluminate, senzorii Sony IMX vor livra imagini clare în culori vii.

În partea frontală găsim o cameră de 8 MP care oferă suport pentru transmisii video la rezoluție full HD, un avantaj incontestabil pentru pasionații de streaming și vlogging.

Aplicația de fotografiere din Razer Phone 2 dispune de o nouă interfață proiectată pentru a ușura utilizarea cu o singură mână atât când vine vorba de portrete, cât și de imagini panoramice. Razer își asumă să ofere în mod constant update-uri de software care să profite de cele mai noi inovații din domeniul imaginii.

VÂRF DE GAMĂ // ESENȚIALE

Noul Razer Phone 2 include suport pentru tehnologia Razer Chroma, cel mai popular sistem de iluminare RGB pentru jucători.

Partea din spate a telefonului include obișnuita siglă a șarpelui cu trei capete care va putea fi iluminat în 16.8 milioane de combinații de culori în funcție de notificările diferitelor aplicații, precum comentariile postate pe Facebook sau mesajele primite în WhatsApp. Razer Chroma permite și folosirea unor efecte speciale precum Static, Spectrum Cycling sau Breathing.

Încărcarea wireless este o nouă caracteristică a Razer Phone 2, iar implementarea a fost facilitată de confecționarea din sticlă a panoului din spate. Stația de încărcare wireless Razer va oferi și ea suport pentru tehnologia Chroma, făcând astfel parte din cel mai extins ecosistem de iluminare RGB din lume.

Pentru cei care preferă să încarce telefonul prin metoda clasică folosind un cablu USB-C, tehnologia Qualcomm QuickCharge 4+ le permite utilizatorilor să-și încarce bateria goală până la o capacitate de 50% în doar 30 de minute.

Noul Razer Phone 2 a obținut și încadrarea IP67, fiind rezistent la apă și la praf.

GAMING // DISPLAY DE 120 Hz REALI

La un an după ce Razer a lansat primul telefon destinat cu adevărat gamingului, Razer Phone 2 continuă să fie singurul telefon inteligent care oferă un ecran real de 120 Hz. Noul display oferă o performanță îmbunătățită, asigurând framerate-uri crescute și o experiență fără lag sau stuttering.

Spre deosebire de alte telefoane mobile de gaming, numai Razer Phone 2 dispune de un ecran de 5.7 inci echipat cu tehnologia UltraMotion™ IGZO, care oferă un refresh de 120 Hz, dar și un touch sampling 120 Hz. Ceea ce văd utilizatorii pe ecran este exact ce vor atinge.

Noul ecran este cu 50% mai luminos decât cel al primului Razer Phone.

GAMING // BOXE DUALE ÎNDREPTATE ÎN FAȚĂ

Primul Razer Phone a fost revoluționar și pentru volumul crescut de redare a conținutului audio fără distorsionări. Noul Razer Phone 2 se aude și mai puternic și mai clar datorită componentelor hardware îmbunătățite și a tehnologiei Dolby Atmos.

Cele două boxe îndreptate spre utilizator au fost amplasate în partea de sus și de jos a dispozitivului, pentru a oferi o redare perfectă a sunetului în orice cameră, păstrând forma ergonomică, care asigură folosirea confortabilă pe o perioadă îndelungată.

GAMING // DURATA DE VIAȚĂ A BATERIEI

Razer Phone 2 are o baterie cu o capacitate de 4.000 mAH pentru a rezista unei zile de gaming sau de redare de divertisment digital, Razer continuând să îmbunătățească eficiența consumului de energie.

În cadrul benchmark-urilor rulate modelul anterior a atins o durată de funcționare de 10 ore cu un screen refresh rate setat la 90 Hz. Noul Razer Phone 2 este optimizat pentru o durată de funcționare de 10 ore cu un refresh rate de 120 Hz.

Razer Phone 2 este compatibil cu rețelele LTE Gigabit putând să atingă viteze de descărcare de până la 1.2 Gbit/s.

GAMING // OPTIMIZARE

Fiind un pionier al sporturilor electronice atât pe platformele fixe, cât și pe dispozitivele mobile, Razer continuă să colaboreze cu cel mai mare număr publisheri din industrie pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming.

Razer Phone 2 a fost optimizat să ruleze în cele mai bune condiții cele mai apreciate jocuri ale momentului precum “PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile),” “Rival Crimson x Chaos,” “Marvel Future Fight,” “Guns of Boom,” “RuneScape” și altele.

Netflix

Razer Phone 2 este singurul telefon certificat oficial de Netflix pentru redare de conținut video HDR (high dynamic range) și conținut audio Dolby Surround 5.1.

Razer Cortex

Razer introduce Razer Cortex, aplicația dezvoltată pentru gamerii de pe mobile.

Razer Cortex va ajuta utilizatorii să-și organizeze jocurile de pe telefon, dar va oferi și recomandări privind cele mai noi jocuri optimizate pentru redarea la 120 Hz. Mai mult, aplicația va optimiza și Razer Phone 2 pentru anumite jocuri, fie prin setări predeterminate, fie prin control manual.

Razer Cortex este disponibil pe Google Play Store și este compatibil cu mai multe dispozitive.

Razer Theme Store

Razer Theme Store de pe Razer Phone 2 oferă teme și imagini de fundal exclusive inspirate din cele mai populare jocuri. Utilizatorii se pot bucura deja de temele “Vainglory,” “Arena of Valor,” “Tekken,” “Guns of Boom,” “Gear Club” și “Titan Assault,” urmând să devină disponibilă în curând și tema “PUBG Mobile”.

Preț și disponibilitate

Razer Phone 2 va fi disponibil la prețuri pornind de la 799 dolari sau 849 Euro în SUA, Europa și regiunea Asia-Pacific. Terminalul se va putea precomanda de pe pagina Razer.com începând de pe 11 octombrie 2018 ora 10:00 (ora României).

Pentru mai multe detalii despre Razer Phone 2, vizitați pagina razer.com/phone.

IMAGINI: Disponibile aici, parola R8Z3R1234!  (include semnul de exclamare)

RAZER PHONE 2 – SPECIFICAȚII TEHNICE

Procesorși răcire:  CPU Qualcomm® Snapdragon™ 845 (2.80 GHz) cu GPU Adreno 630 GPU, Sistem de răcire bazat pe camere de vaporizare

Memorie sistem: 8 GB (LPDDR4X)

Stocare internă: 64 GB UFS

Stocare externă: SIM + slot micro SD (până la 1TB)

Ecran: IGZO LCD de 5.72 inci cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli

Refresh rate de 120 Hz, Wide Color Gamut

UltraMotion™ Technology

Corning Gorilla Glass 5

Multi-touch

Protecție împotriva amprentelor

Camera principală: 12 MP AF f1.75 Wide cu OIS

12 MP AF f2.6 Telephoto

PDAF dual (Phase detection Autofocus)

Dual tone, dual LED flash

Video: Înregistrare la rezoluții de până la 4K cu audio stereo

Camera frontală 8 MP FF f2.0

Înregistrare video de până la 1080p

Sunet Difuzoare duale orientate în față
Amplificatoare duale / Tehnologie Dolby Atmos
Adaptor audio USB-C la jack de 3.5 mm cu DAC de 24-biți

Alimentare Baterie Li-Po de 4.000 mAh

Tehnologie Qualcomm QuickCharge 4.0+

Încărcare wireless rapidă

Rețea de date 802.11 a/b/g/n/ac

Dual-band (MIMO), Antene 2×2

Bluetooth 5.0

Sigla Sigla Razer Chroma iluminată RGB

Rețea mobilă GSM: 850/900/1800/1900

WCDMA: 1/2/3/4/5/8

FDD-LTE: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/14/17/18/19/20/26/28/29/30/32/66/71

TDD LTE: 38/39/40/41/48

TD-SCDMA: 34/39

LAA: 46

4×4 MIMO: 1/2/3/4/7/30/38/48/66

Viteze De până la 1.2 Gbit/s (Cat18)

Rezistență la apă Testat pentru rezistență la apă și praf în standardul IP67

Dimensiuni 158.5 mm x 78.99 mm x 8.5 mm

Versiune Android Android 8.1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*