Un brand deosebit

Noua colectie a brandului Giacomo Design este intitulata Eccezionali Quattro, colectie ce este conceputa intergal in spiritul stilurilor Casual, Fashion. Compania Giacomo Design este un producător si distribuitorde ceasuri de mana ce produce accesorii ce sunt destinate a fi purtate in orice circumstanta.

Ceasurile lansate de brandul Giacomo Design sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse pe care le puteti achizitiona oricand din intermediul magazinelor autorizate.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este maro desch, indicatorii ceasului au culoarea aurie iar display-ul ceasului este unul analog. Gemuletul ceasului este construit din cristal mineral, un tip de sticla foarte folosit la montarea ceasurilor calitative, accesorii fashion produse pentru a fi achizitionate la preturi accesibile.

Carcasa ceasului este crem precum este culoarea lemnului de artar, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 40 mm, are o grosime de 10 mm, ceasul este dotat cu baterie, iar odata cu achizitionarea ceasului Eccezionali Quattro GD08403, beneficiati de doi ani de garantie.

Lemnul de artar este un material de culoare deschisa, material lemnos ce este uneori decolorat inainte de prelucrare, pentru a-i deschide si mai mult culoarea.

Mecanismul ceasului este Quartz, un model de mechanism chinezesc ce este cumpus doar din componente mecanice de cea mai buna calitate.

Ceasul dama Eccezionali Quattro GD08403 este un brand cunoscut exclusiv pentru calitatea si designul ceasurilor pe care le produce. Ceasul Eccezionali Quattro GD08403 rezista doar la contactul accidental cu apa, rezista la interactiunea cu ploaia sau contact accidental cu stropii de apa din gospodarie. Ceasul Eccezionali Quattro GD08403 este unul dintre acele ceasuri de mana (https://ceasmania.ro/ceasuri-de-mana/) ce au ca public tinta personaele passionate de cromatica, un ceas deschis la culoare ce este extrem de usor de asortat cu restul tinutelor tale.

Bratara ceasului dama Eccezionali Quattro GD08403 este confectionata din lemn de artar tratat, bratara are culoarea maro deschis, bratara masoara in lungime 18 mm, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tip fluture, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisaj zilele saptamanii, minute si ore.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*