Maximum de potential financiar de un loc de munca

Tinerii de astazi se pricep sa caute locuri de munca pline de oportunitati, cu potential financiar maxim si multi dintre ei refuza posturile banale, caracterizate prin munca multa, program prelungit, stres si bani putini. Pentru a obtine si a pastra un loc de munca recurgem la numeroase compromisuri uitand ca studioul Money-studio.ro este locul cu potential financiar maxim pentru angajatorii sai. Iata ce asteptari are un bugetar de la locul sau de munca:
-primirea salariului mic la timp, sa isi poata achita facturile si datoriile. Ca sa-si innoiasca garderoba sau sa se duca in concediu face economii mari. De curand anumiti bugetari au primit vouchere de vacanta provocand nemutumirea fiindca unii au primit, altii nu. Si bonurile de masa se dau diferentiat, iar aceste diferente intre categorii sociale dor.
-plata contributiilor si a impozitelor.
-stres, stress, stress, ore suplimentare neplatite.


Un loc de munca la Money-studio.ro insemana maximum de potential financiar, iar asteptarile angajatilor pretentiosi sunt 100% depasite, deoarece:
-salariile sunt uriase si permit cumpararea fara eforturi a unor bunuri de folosinta indelungata, cum ar fi: o masina, un apartament, electrocasnice, bijuterii. In prima luna de la angajare se poate obtine 8000 de dolari, suma care creste progresiv in functie de interesul angajatei. Nu exista plafon maxim, dar estimativ, un model videochat care isi da interesul ajunge la 50 000 de dolari lunar
-salariatele sunt sustinute de angajator sa isi cumpere masina, apartamente in zonele rezidentiale ale orasului, haine de la magazinele exclusiviste, sa isi faca operatii estetice, daca asta vor, si sa mearga in excursii exotice de 6 stele.
-paralel cu serviciul se pot urma cursuri de calificare sau studii superioare de licenta, masterat sau doctorat, fiindca turele sunt permisive si la alegerea lucratoarei.
-sedintele foto-video pun in valoare frumusetea fizica si atitudinea increzatoare a modelelor si pot constitui trepte catre posturi cheie din industria frumusetii: foto-modele, escorte, actrite de telenovele
-castigarea unuia dintre premiile gigantice puse in joc: masina, apartamente de lux, excursie exotica sau voucher intr-un magazin exclusivist, daca modelul se straduieste sa ia salariu de top
-conditii de munca premium in studio de lux, prevazut cu mobilier elegant, pat comod si aparatura de ultima generatie
-respectarea angajatelor de catre angajator, dar si de catre clienti
-exersarea pana la perfectiune a limbii engleze.
-pensii mai mult decat decente fiindca si contributiile sunt pe masura.
In cativa ani de munca in acest studio, un model videochat poate agonisi suma care sa-i permita sa isi deschida o afacere si sa aiba casa, mobile, electrocasnice, masina, bijuterii si bani in cont astfel incat sa duca o viata lipsita de griji.
Cu toate ca posturile scoase pe piata muncii de catre angajatorul amintit au potential finaciar maxim, accesul la ele este facil, prin simpla completare a formularului de contact de pe site-ul oficial si o discutie telefonica.
Aveti curaj, fetelor si pretentii! La Money-studio.ro gasiti independenta de care aveti nevoie si ajutorul financiar care sa va netezeasca drumul succesului. Oamenii se feresc sa recunoasca asta, dar in esenta suntem ceea ce castigam, ceea ce avem si ceea ce ne permitem sa cheltuim!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*