Începe EXODUS – ai acces timpuriu la primul telefon blockchain de la HTC și preiei din nou controlul asupra valorilor tale

  • HTC, în parteneriat cu Cryptokitties, distribuie exclusiv apreciatul joc NFT pe mobil
  • HTC, în parteneriat cu Animoca și Bitmark, accelerează construcția și distribuirea unor bunuri digitale unice de către creatorii din Blockchain

București, 11 iulie 2018

Contextul și semnificația sunt distruse de către legi pentru drepturi de autor și confidențialitate scrise pentru o eră demult apusă. Alătură-te Exodului celor care preiau din nou controlul asupra valorii inerente identității și datelor personale.

HTC, unul dintre principalii inovatori în domeniul smartphone-urilor, dă tonul unei noi mișcări ce începe în al treilea trimestru al anului, prin lansarea accesului timpuriu la primul telefon blockchain major – modelul Exodus.

HTC are viziunea de a extinde ecosistemul blockchain prin crearea primului telefon din lume dedicat aplicațiilor și securității descentralizate. Prin lansarea noului HTC Exodus, ce include și un important portofel “cold storage”, aducem această viziune la realitate.

“În noua eră a internetului, oamenii sunt, în general, mai conștienți de datele lor. Aceasta este oportunitatea perfectă să dăm utilizatorului puterea de a începe să-și stăpânească identitatea digitală. Exodus este un punct de plecare excelent, deoarece telefonul este cel mai personal dispozitiv, precum și locul unde-și au originea toate informațiile tale. Sunt încântat de oportunitatea de a decentraliza Internetul și a-i reface forma în folosul utilizatorului modern,” a declarat Phil Chen, Chief Crypto Officer al HTC.

Apariția monedelor Bitcoin și Ethereum a adus cu sine și ideea de raritate digitală și token-uri inamovibile (non-fungible tokens sau NFTs). Astăzi, HTC a încheiat parteneriate cu primul joc NFT din lume și cel mai popular din blockchain, Cryptokitties, pentru distribuirea exclusivă acestuia pe platforme mobile, prin intermediul anumitor dispozitive HTC, începând cu modelul HTC U12+. Acesta este un prim pas semnificativ în crearea unei platforme și a unui canal de distribuție pentru creatorii de bunuri digitale unice. Dispozitivele mobile sunt cele mai răspândite din istoria omenirii, și, pentru ca bunurile digitale și daplicațiile (applicații descentralizate) să-și atingă potențialul, aceste dispozitive mobile trebuie să fie punctul principal de distribuție.

Parteneriatul cu Cryptokitties este începutul unei piețe non-fungible pentru colecționari și al unui magazin de aplicații de crypto gaming.

“Înțelegem potențialul rarității digitale și al unicității. Prin Exodus, HTC își propune să devină o piață de bunuri blockchain generale. Suntem aici pentru a invita toți dezvoltatorii să-și distribuie prin noi propriile jocuri, obiecte de colecție și concepte NFT pentru blockchain. Considerăm că se întâmplă o schimbare de paradigmă, iar pendulul se mișcă înapoi în direcția proprietății și valorii conținutului,” a declarat Phil Chen.

HTC anunță și două parteneriate pentru accelerarea avansului în domeniu – Animoca, distribuitorul Cryptokitties, și Bitmark, proiectul de proprietate digitală bazată pe crypto.

Pentru HTC, acesta este doar începutul în susținerea combaterii comercializării umanității.

Eliberează-ți datele și alătură-te lui Exodus prin accesul timpuriu, în al treilea trimestru, la agentul descentralizării. Vizitează website-ul – htcexodus.com. Mai multe detalii despre specificații vor fi publicate în lunile următoare.

Despre HTC

HTC Corporation își propune să aducă strălucire vieții. În calitate de inovator global în domeniul tehnologiei și dispozitivelor mobile inteligente, HTC a avut produse premiate și premiere în industrie încă de la debutul său din 1997, inclusiv apreciatele game de smartphone-uri HTC U și Desire. Căutarea geniului stă la baza a tot ceea ce facem, inspirându-ne să aducem design-uri de top și experiențe mobile și de realitate virtuală uimitoare consumatorilor din toată lumea. HTC este listată la Bursa din Taiwan (TWSE: 2498).www.htc.com.

Despre Phil:

Phil Chen abordează demersurile antreprenoriale și de investiții de capital ca pe îndeletniciri de artă. În 2005, Phil și-a început cariera în cadrul unui start-up de e-books, care a culminat cu Alex Reader – devenit ulterior Barnes & Noble Nook. Doi ani mai târziu, Phil s-a alăturat HTC ca product manager, construind primele telefoane Android din lume și lansând smartphone-ul Facebook, singurul telefon ce împarte marca cu o companie online de social media, și care a devenit telefonul QQ/Tencent și Weibo în China. În 2015, Phil s-a alăturat și Horizons Ventures, în calitate de Consilier, unde a avut funcția de director de consiliu/observator pentru 15 companii la nivel global.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*