Lenovo Data Center Group a devenit cel mai mmare furnizor de supercomputere

Lenovo-Symbol

Lenovo Data Center Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) a anunțat, în cadrul conferinței International Supercomputing Conference (ISC) de la Frankfurt, că a devenitcel mai mare furnizor de supercomputere pentru TOP500, clasificare bazată pe numărul sistemelor incluse în lista TOP500*. 117 dintre cele 500 cele mai puternice supercomputere incluse în TOP500 sunt sisteme Lenovo, însemnând că aproximativ 1 din 4 sisteme (23,4 %) reprezintă o soluție Lenovo.

„Anul trecut ne-am propus să devenim cel mai mare furnizor de sisteme de computing din Top500 până în anul 2020. Ne-am atins acest obiectiv cu doi ani mai devreme decât prevedea planul inițial”, a declarat Kirk Skaugen, Președinte Lenovo Data Center Group. „Această distincție este o dovadă a angajamentului nostru de a pune pe primul loc satisfacția clienților noștri, de a oferi inovație și performanță superioare și de a fi cel mai de încredere partener de soluții de centre de date din lume. Suntem motivați în fiecare zi de către cercetători și studiile lor revoluționare și continuăm să colaborăm cu ei pentru a rezolva cele mai mari provocări ale omenirii”.

Portofoliul de clienți care utilizează soluții de High Performance Computing (HPC) Lenovo este divers și complex, incluzând 17 din top 25 cele mai bune universități și instituții de cercetare la nivel mondial. Acestea folosesc soluții complexe Lenovo HPC și AI. Lenovo, prin sediile din Morrisville, NC, SUA și Beijing, China, facilitează realizarea de cercetări în peste 160 de țări din lume și în domenii diverse precum oncologie și neurologie, astrofizică, climă, chimie, biologie, inteligență artificială, automoto și aeronautică.

Pentru a le permite clienților să își continue creșterea performanței și, în același timp, să scadă consumul de energie electricăLenovo a anunțat Neptune, abordarea sa completă și tripartită la tehnologiile de răcire cu lichid. Neptune integrează întreaga gamă de tehnologii de răcire cu lichid, inclusiv Lenovo Direct to Node (DTN) cu apă cald, soluțiile rear door heat exchanger (RDHX) și soluția hibridă Thermal Transfer Module (TTM) – care combină aerul și lichidul de răcire pentru a oferi cea mai bună performanță clienților enterprise, HPC și AI.

*TOP500 este topul primelor 500 cele mai performante computere de calcul din lume.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*