Ceasul este cadoul universal

Se intampla acum cateva luni, cand trebuia sa astept o delegatie de chinezi, sa imi viziteze firma pentru a semna un contract major. Desigur, nu imi faceam griji despre firma mea, ci mai muld despre impresia pe care aveam sa o las.

Am facut un team meeting riguros cu toti responsabilii din firma si marea intrebarea era : “Ce cadou prezentam delegatiei de chinezi?”

Mai in gluma, mai in serios, ideile erau una mai indrazneata ca alta pana cand seful echipei de sudori a avut ideea de a le face cadou ceasuri la fiecare.

Tot aceeasi persoana mi-a recomandat Ceasmania.ro, magazinul care avea cu siguranta ceasuri barbati.

Dar magazinul acesta comercializeaza mult mai multe astfel de accesorii. Gama lor este variata iar acestia detin ceasuri barbatesti si ceasuri dama, pentru toate gusturile la toate preturile.

Am decis impreuna cu ceilalti angajati ca vom achizitiona cinci ceasuri Guess pentru delegatia de chinezi si ca modele vor fi la fel.

Am ales un model simplu Escrow, deoarece voiam sa fim totusi formali.

La nici doua zile dupa ce am plasat comanda, am primit coletul prin curier cu produsele respective.

Cand a venit momentul sa intampinam delegatia, totul a decurs foarte bine, iar inginerii chinezi au fost foarte multumiti de micul nostru cadou care, se pare, este apreciat si in Asia.

Toata operatiunea a fost un succes si consider ca 50% din reusita i se datoreaza magazinului Ceasmania si a produselor de inalta calitate pe care le comercializeaza.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*