Samsung te provoacă la Epic Shots în cadrul celor mai mari festivaluri de muzică de anul acesta

București, România –  2 iulie, 2018 – Samsung Galaxy S9 este în acest an telefonul oficial al UNTOLD și NEVERSEA, două dintre cele mai importante festivaluri din Europa, precum și al  Summer Well, festivalul tău ca o vacanță, aducând ultima tehnologie în materie de fotografie cu mobilul mai aproape de utilizatori. Samsung îi invită pe iubitorii Galaxy să surprindă cele mai tari momente din cadrul concertelor preferate împreună cu cel mai popular telefon al verii.

Provocați de Samsung România, Sînziana Iacob, Christina Oné și Octavian Graure vor forma Samsung Epic SQUAD, alături de care experiențele NEVERSEA vor fi de neuitat. Cei care au dorit să se alăture distracției alături de Samsung Epic SQUAD, au încărcat cea mai cool poză cu gașca lor pe pagina de Instagram, cu hashtag-ul #doepicshots și tag la @neverseafestival. Câștigătorul concursului a primit bilete și cazare la NEVERSEA pentru el și încă patru prieteni, plus un Galaxy S9+ cu care să facă cele mai tari fotografii de festival. Utilizatorii care vor să se alăture petrecerii și la UNTOLD și Summer Well trebuie să urmeze aceiași pași, singura diferență fiind tag-urile paginilor de festival: @untoldfestival și @summer_well_festival.

Cu Samsung Galaxy S9, plaja de la NEVERSEA va arăta la fel de bine de la primul concert și până la ultimul. Un accesoriu perfect pentru zilele de festival, Samsung Galaxy S9 poate capta imagini uimitoare atât în lumină de zi naturală, cât și în lumină foarte slabă, făcând fotografiile să arate excelent în orice moment al zilei.

Distracția va continua la Cluj, unde alți ambasadori Samsung vor fi prezenți la UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa ca număr de participanți. Ambasadorii îi vor ghida pe utilizatori prin zonele de experiență, special concepute de către Samsung pentru pasionații de festivaluri. Anul acesta Galaxy S9 va duce experiența de festival la un cu totul alt nivel. Unul epic.

În luna august, Samsung va fi aproape de București, oferind cele mai epice momente publicului Summer Well. Chiar dacă vara se apropie de sfârșit, distracția poate continua, iar timpul va trece mai încet cu opțiunea Super Slow-Mo, cu 960 de cadre pe secundă. Utilizatorii vor avea cele mai epice filmulețe de festival, cărora să le dea replay de fiecare dată când vor să retrăiască fiecare moment.

Vara aceasta vom oferi utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de cele mai mari festivaluri de muzică din țară. Cu ajutorul Epic Squad-urilor ei vor afla cum să facă cel mai memorabil și shareable conținut. De asemenea, Samsung a pregătit și experiențe în realitate virtuală, pentru a transforma vara aceasta într-una spectaculoasă. Aducem inovații și oportunități mai aproape de oameni și suntem siguri că prin lentila camerei Samsung Galaxy S9 vom surprinde cele mai frumoase momente la UNTOLD, NEVERSEA și Summer Well”, a declarat Simona Panait, Head of Corporate Marketing & Communications South-East Europe, în cadrul Samsung Electronics România.

Anul acesta, Samsung și Orange România, rețeaua parteneră a celor mai importante festivaluri ale verii, propun o experiență de festival pe care utilizatorii nu ar fi crezut-o posibilă până acum. Împreună cu prietenii și cu ambasadorii Samsung, publicul va avea parte de cea mai tare vară! Camera lui Galaxy S9 îi va da puterea de a transforma orice clipă într-una senzațională, plină de vibe-ul caracteristic de vară. Așadar, vara aceasta este mai ușor să te conectezi și să vezi lumea, să te exprimi și prinzi cele mai tari momente. Alături de noile smartphone-uri Galaxy S9 și S9+, fiecare moment devine unul epic.

Pentru mai multe detalii despre campaniile Samsung în cadrul festivalurilor, vă rugăm să accesați pagina www.doepicshots.ro.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*