Despre fotbal și pasiuni vechi de sute de ani pe Netflix

A născut pasiuni nebune și a călătorit în jurul întregii lumi – fotbalul este unul dintre cele mai răspândite și îndrăgite sporturi, care a creat tradiții în multe familii pentru alegerea culorilor de club favorite. A transformat suporteri în ultrași sau huligani, a inspirat copii în alegerea unei viitoare cariere și a fost unul dintre cele mai îndrăgite și accesibile sporturi din copilărie.
Știm că au fost deja multe surprize înregistrate în faza grupelor la Campionatul Mondial de Fotbal și că se poate ca echipa ta preferată să fi fost deja eliminată – dar nu te supăra prea mult. Am pregătit o selecție de filme, seriale și docu-serii despre ”sportul rege”, evoluțiile unor jucători emblematici precum Karim Benzema sau Zlatan Ibrahimovic, poveștile din interiorul echipelor de renume și a celor mai temuți huligani din Anglia. Toate acestea sunt deja disponibile pe Netflix România și pot fi urmărite oricând dorești.

Titluri Originale Netflix:

First Team: Juventus
Urmărește renumitul club de fotbal Juventus pe teren și în afara acestuia, luptând pentru al șaptelea titlu consecutiv în Italia și pentru glorie în Liga Campionilor.Partea B din acest serial apare pe Netflix România pe 6 iulie.

Titluri licențiate:

Becoming Zlatan

Un documentar sportiv cu secvențe rare despre celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimović începând cu anii săi tumultuoși de început și până la remarcarea lui în anul 2005.

Boca Juniors 3D: The movie
Documentarul oferă fanilor o perspectivă captivantă asupra stadionului argentinian La Bombonera, sediul clubului sportiv Boca Juniors.

Concrete Football

Dezvoltarea fotbalului profesionist din lumea întreagă se datorează în mare măsură fotbalului practicat pe străzile Franței.

Forever Pure
Controversele generate de aducerea a doi jucători musulmani în echipa de fotbal Beitar Jerusalem pun în evidență rasismul instituționalizat din Israel.

Le K Benzema
Controversata vedetă a fotbalului Karim Benzema vorbește sincer despre cariera sa și explică acuzațiile ce i-au pus în pericolul postul de titular la echipa națională a Franței.

Les Blues – Une autre histoire de France, 1996-2016

Acest documentar analizează 20 de ani din istoria naționalei franceze de fotbal ”Les Bleus”, a cărei evoluție a fost o reflexie fidelă a vieții sociale.

Soccer City
În timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa, cinci jucători locali analizează semnificația culturală a sportului în cartierul lor mărginaș.

The Real Football Factories
Urmăriți istoria zbuciumată a huliganismului în fotbal alături de actorii principali – unii dintre cei mai renumiți huligani din Anglia, care povestesc despre rivalitățile înverșunate cu alte cluburi de fotbal.

Trainer!
Acest documentar din culisele sportului urmărește carierele a trei antrenori profesioniști de fotbal din Germania în decursul unui singur sezon.

DESPRE NETFLIX

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. Cu peste 117 milioane de abonați din 190 de țări se bucură zilnic de peste 140 de milioane de ore de seriale și filme, incluzând documentare și filme de lung metraj originale. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*