Sound BlasterX Katana câștigă pentru a doua oară Premiul Asociației Europene de Hardware

Aclamat de critici, sistemul audio cu tehnică şi performanțe fenomenale continuă neînvins această cursă, alaturi de un design cu tri-amplificare Tri-Amplified 5-Driver Design, un subwoofer puternic, un procesor avansat Sound Blaster® pe 24 de biți, decodarea Dolby® 5.1 și sistemul Aurora de iluminare reactivă de 16,8 milioane de culori.
Sound BlasterX Katana sistem audio Hi-Res 24-bit
Sound BlasterX Katana sistem audio Hi-Res 24-bit

Creative Technology Ltd a anunțat că a câștigat încă o dată cu blasterx /” title=”sound blasterx”>Sound BlasterX Katana prestigiosul premiu European Hardware în categoria celor mai bune boxe, la Computex Taipei 2018. Sound BlasterX Katana a fost de asemenea premiată la Premiile Europene Hardware în anul 2017.

Asociația Europeană a Hardware (EHA) acordă Premiile European Hardware Awards și cuprinde nouă dintre cele mai mari site-uri independente de știri si review-uri despre tehnologie de pe întreg continentul – cu o audiență de peste 22 de milioane de entuziaști tehnologici. EHA efectuează cercetări detaliate, la scară mare, care sunt prezentate apoi la evenimente precum Computex și DISTREE. Premiul European Hardware este o selecție anuală a celor mai bune produse hardware disponibile pe piața europeană – așa cum au fost alese de către grupul de experți – la fel ca și premiile Comunității Europene Hardware.

Despre Sound BlasterX Katana

Sound BlasterX Katana este primul sistem audio amplasat sub monitor din lume, care vine cu cel mai puternic procesor de sunet DSP audio multi-core Creative, dublat de o placă de sunet high-end Sound Blaster / DAC care proiectează sunet de înaltă rezoluție pe 24 biți pentru un sunet clar și impresionant, clar ca un cristal şi fără pierderi, care umple încăperile. Design-ul sofisticat, tri-amplificat, cu 5 drivere, se compune din 2 drivere midbass, 2 high-excursion tweeters și un subwoofer long-throw, fiecare alimentat individual de un amplificator controlat prin DSP pentru reproducerea audio exactă a fiecărei părţi din spectrul audio.

Incorporând un motor acustic BlasterX și un decodor Dolby Digital 5.1, Sound BlasterX Katana oferă utilizatorilor un sunet imersiv pentru jocuri și filme. Sistemul audio elegant, realizat din aluminiu periat, are, de asemenea, un sistem de lumini programabil Aurora Reactive cu 16,8 milioane de culori.

Pentru mai multe informații despre Sound BlasterX Katana, vizitați http://blasterx.com/katana.

Pentru mai multe informații despre European Hardware Awards și câștigătorii săi pentru anul 2018, vizitați

European Hardware Awards 2018 – Winners Announced

Decernarea European Hardware Awards 2018

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*