Prostitutia in Vestul Salbatic

Prostitutia are o istorie bogata. Multi bani au fost facuti din comertul cu cel mai vechi produs din lume: sexul.

In timp ce bordelurile si prostitutia sunt in prezent ilegale aproape peste tot in Statele Unite, nu a fost intotdeauna asa. Odata, era o practica foarte acceptabila din punct de vedere social si extrem de comuna, mai ales in perioada in care America era colonizata. Vestul salbatic a oferit un teren fertil pentru prostitutie, care s-a dezvoltat in voie, departe de restrictiile legii si de ideologiile stricte, puritane. Bordelurile nu serveau clientilor doar sex, ci si alcool in cantitati mari, heroina, opium si alte opiacee. Drogurile au fost considerate parte a industriei prostitutiei in occident. Deoarece in acea perioada multi oameni treceau prin orasele din Vestul Salbatic, in cautarea unei vieti mai bune, multe dintre bordeluri functionau sub forma de hoteluri, oferind noilor veniti o camera, o femeie si tot alcoolul si drogurile pe care le puteau cere. Bordelurile din Vestul Salbatic erau taramul viciilor. Nu e de mirare ca in acea perioada erau atat de multe impuscaturi si trenuri jefuite.

Deseori numite saloane, multe dintre aceste locuri aveau la parter un spatiu mare, deschis, cu bar si intre 6 si 12 prostituate la care un barbat puteau apela in timpul sederii. Unele dintre aceste femei castigau pana la 1.000 de dolari, ceea ce a insemna o gramada de bani la mijlocul anilor 1800. Burbonul, lichiorul, vinul si trabucurile erau adesea consumate, asa cum vedeti in filmele cu cowboy. Bordelurile au fost o afacere infloritoare in Vestul Salbatic.

Astazi, contrar credintei populare, in multe locuri din intreaga lume, prostitutia este de fapt o afacere legala. De fapt, prostitutia este in prezent legala (in totalitate sau partial) in urmatoarele tari: Argentina, Austria, Armenia, Belgia, Bolivia, Brazilia, Canada, Chile, El Salvador, Finlanda, Franta, Grecia, Guatemala, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Peru , Portugalia, Senegal, Slovacia, Elvetia, Turcia, Belize, Columbia, Costa Rica, Honduras, Ungaria, Indonezia, Israel, Italia, Panama, Paraguay, Marea Britanie, Uruguay, Venezuela. Nevada.

Dincolo de prostitutia clasica, practicata in bordeluri, asa cum se intampla in Vestul Salbatic, astazi, industria sexului are noi ramuri. De exemplu, tot mai multe tinere practica video-chat-ul, o afacere tot mai infloritoare in ultimii ani. Anunturile de videochat angajari sunt tot mai prezente in mediul online, iar sumele incasate de fetele care presteaza in fata computerului ajung pana la 1.000-4.000 de euro pe luna.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*