Criptomoneda ether (ETH) urcă în topul încrederii investitorilor

Ethereum este mai mult decât o cryptomonedă, de acest lucru sunt de acord toți cunoscătorii.

ETH a scăpat de atributul de a fi doar un altfel de bitcoin, datorită faptului că are un potențial foarte mare, ce așteaptă a fi descoperit și folosit așa cum se cuvine.

În ultima perioadă se lucrează acerb de către dezvoltatori din întreaga lume, cu un entuziasm pe care doar pasionații de informatică îl pot avea.

Încercările în acest sens sunt mai mult decât justificate, deoarece Ethereum este o platformă virtuală extrem de ofertantă, care poate să găzduiască o noi forme de software și aplicații descentralizate incitante.

Și ne referim aici la contractele smart care, prin proprietățile lor speciale,  au capacitatea de a efectua automat și descentralizat ceea ce înainte necesita intervenția unor intermediari sau autorități oficiale, precum ar fi: proprietarii de software, băncile, companiile de energie, notarii, avocații, etc.

Aplicații sunt și în domeniul pariurilor online, așa încât multe platforme de astfel de jocuri de noroc sunt interesate de Ethereum.

Există companii care deja vor să folosească Ethereum pentru a-și face mai eficientă activitatea de business și investesc chiar bugete importante în acest sens.

Chiar și alegerile s-ar putea desfășura în multe țări altfel, mult mai transparent, prin votul electronic exercitat de acasă. E o soluție interesantă și viabilă, ce ar putea conduce în mod cert la creșterea procentului de participare la procesul electiv în multe țări ale lumii.

Desigur, nici tranzacțiile cu etheri nu sunt lăsate uitării.

Deși surclasată în topuri de bitcoin (BTH), criptomoneda specifică platformei Ethereum (ETH) este și ea dorită de tot mai mulți traderi.

CryptoCoin.pro este locul din mediul online unde românii care vor să facă schimburi de etheri trebuie să ajungă și unde pot afla și cursul unui ether în  timp real.

Comisioanele percepute aici pentru tranzacțiile cu diverse monede virtuale, foarte convenabile, sunt următoarele:

  1. Ordin de cumpărare:

– depunere numerar 0% comision;

– transfer bancar 0% comision;

– plata cu cardul 2.9% comision.

 

  1. taxă transfer 1.5%;
  2. taxă plasare ordin 1%.

Se mai pot enumera următoarele avantaje la utilizarea platfprmei Cryptocoin.pro:

– wallet în cloud securizat (offchain);

– suport prietenos online și la telefon în limba romană;

– setarea unui order de vânzare sau cumpărare în funcție de valoare cryptomonedei preferate similar cu STOP LOSS, ceea ce reduce riscul pe volatilitatea cursului;

– newsletter pentru userii VIP cu cele mai interesante ICO-uri din perioada imediat următoare.

Foarte mulți începători au pierdut bani la tranzacțiile cu cryptomonezi noi, și e firesc ca să se întâmple asta. Cu cât sunt mai noi, cu atât sunt mai speculate și mai volatile.

Din acest motiv, tot în bitcoini și etheri e mai sigur de investit, spun specialiștii, pentru că ele se bucură de cea mai mare încredere la nivel mondial în prezent chiar dacă pot avea fluctuații abrupte chiar și ele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*