Organizeaza-ti casa asa cum  vrei

Foloseste un aparat de etichetat cu ajutorul caruia sa clasifici si sa selectezi cat mai eficient anumite lucruri. Ca de exemplu sculele din garaj sau din atelier, borcanele cu bunatati din camara sau bucataria. Acum este mult mai simplu cu ajutorul unei imprimante de etichetare.

O imprimanta de etichetare, pe cat de mica pe atat de practica si de utila atunci cand este nevoie. Nu va mai fi nevoie sa ne facem griji ca ceea ce am scris pe anumite etichete cu pixul sau cu markerul se va sterge sau ca hartia se va deteriora foarte repede. O imprimanta de etichete foloseste imprimarea termica, ceea ce inseamna ca ceea ce scriem pe o eticheta va ramane acolo. Poate ti utilizata atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial, in acest din urma caz fiind utilizate aparate profesionale, capabile sa reziste la utilizari indelungate si repetate.

De pe site-ul Sancogrup.ro sa va prezint asadar cateva aparate etichetare Dymo, un brand foarte cunoscut in aceasta industrie. De la imprimante de doar 50 de lei pana la imprimante de peste 2500 de lei, aici gasim ceea ce avem nevoie. In timp ce un aparat simplu pur si simplu eticheteaza o banda cu un aminut text pe care il tastam noi, in cazul unei imprimante mai complexe putem realiza etichete pe calculator, personalizate, pe care le putem printa apoi. Imprimanta dispune de un software care ii permite sa proceseze datele primite de la un calculator facand astfel etichetarea si mai eficienta. Putem alege sa folosim o imprimanta cu doua role care sa lucreze simultan sau pe rand, imediat ce o rola se termina, cea de-a doua sa ii ia randul. Astfel, in utiliarea industriala procesul de printare nu se va intrerupe. De asemenea, toate aceste aparate de etichetare sunt incredibil de portabile datorita dimensiunilor mici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*