De ce mi-am schimbat toate sistemele de aer conditionat din noul apartament

Ei bine, anul trecut m-am mutat intr-un apartament cu 4 camere. La inceput am fost foarte multumita de el, mai ales ca este foarte mare si spatios. Si am fost foarte incantata ca avea sisteme de aer conditionat intr-unul din dormitoare, sufragerie si bucatarie. Si am zis ca am scapat de cumpararea unora noi cel putin o perioada. Problema e ca m-am mutat chiar la sfarsitul iernii si nu l-am pornit decat dupa o perioada de cateva luni, cand temperatura din camera a fost foarte ridicata.

Bineinteles ca in momentul in care ne-am apucat de renovat si curatat apartamentul am schimbat filtrele si am apelat la o firma specializata care sa il curete. Toate bune si frumoase pana cand l-am pornit prima data si l-am lasat sa functioneze timp de cateva minute. Pe langa faptul ca era incredibil de zgomotos, emana un miros greu de suportat. Asa ca am decis sa le schimbam ca sa nu riscam sa ne punem sanatatea in pericol.

Dupa multe cautari nereusite un prieten mi-a recomandat site-ul celor de la Climatico. Si spre surprinderea mea am gasit niste oferte foarte bune. As fi droit sa merg pe ideea de sistem Multi – Split, adica o singura unitate exterioara si mai multe interioare. Ma gandeam ca asa am parte de mai mult spatiu si scap si de gaurile din pereti, dar cei de la Climatico mi-au recomandat sa aleg sistemul de tip Split, adica o singura unitate interioara si o singura exterioara. Motivul a fost bugetul, pentru ca aparatele de aer conditionat Multi – Split sunt mai costisitoare, decat cele de tip Split. Comunicarea cu ei a fost una foarte eficienta, mai ales ca mi-au oferit suport tehnic si consiliere, livrare rapida si montaj autorizat.

Daca si voi aveti nevoie de un sistem de aer conditional va recomand cu mare drag site-ul celor de la Climatico, pentru ca sigur veti gasi la ei ceea ce va doriti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*