CĂŞTILE WIRELESS PLANTRONICS BACKBEAT GO 600: SUNET SUPERIOR ŞI PERSONALIZAT

Iubitorii de muzică vor aprecia modurile EQ duale, confortul excepţional şi facilitatea „mâini libere”

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, a anunţat lansarea gamei Plantronics BackBeat GO 600 Series: căşti audio fără fir, care se poartă peste urechi, cu unele caracteristici unice pentru iubitorii de muzică şi la un preţ atractiv.

Pentru a asigura o experienţă auditivă pe măsura aşteptărilor utilizatorilor, casca BackBeat GO 600 este echipată cu un egalizator cu două moduri care permite utilizatorului să alterneze uşor între egalizatorul de ‘Bass Boost’ şi cel de ‘Balanced’.

Modul EQ Balanced este semnătura specifică de sunet a Plantronics, şi poate fi reglată astfel încât să fie cea mai precisă reprezentare a sunetului audio indiferent de genul de muzică ascultat. Ascultătorii pot schimba modurile cu o simplă apăsare de buton – o caracteristică neobişnuită pentru un model de căşti în această gamă de preţ.

Casca BackBeat GO 600 este subţire şi uşoară, se poartă peste urechi, iar cupele sunt din spumă cu memorie, oferind un raport ideal între confort şi izolare fonică, cu un sunet profund şi bogat şi cu distragere minimă – imaginile de mai jos sunt cu titlu de ilustraţie, pentru o gamă completă de imagini, accesaţi vă rog acest link.

„Expertiza noastră de bază în căşti fără fir, premium, fac din Plantronics singurul producător calificat să le ofere iubitorilor de muzică cea mai bună experienţă stereo captivantă, la un preţ accesibil”, spune Greg Miller, director of portfolio business management, Personal Solutions, Plantronics.

Caracteristici suplimentare BackBeat GO 600:

  • Baterie reîncărcabilă care asigură pânp al 18 ore de ascultare, fără fir, la o singură încărcare.
  • Raza de conectare de până la 10, cu telefoanele inteligente şi tabletele compatibile Bluetooth.
  • Cope auriculare care se pot plia pentru depozitare şi transport uşoare, asigurând confortul inclusiv când sunt purtate după gât.
  • Pungă pentru transport, cablu USB pentru reîncărcare şi cablu audio pentru ascultat muzica oricând, chiar dacă bateria este consumată.
  • Butoane de control dedicate, pe cupe, pentru pause/play, volulm şi acceptare apeluri.
  • Microfon în bandă largă pentru a asigura claritate conversaţiei – pentru a răspunde sau accesa Siri, Google Now, şi Cortana prin intermediul comenzilor vocale..

Casca BackBeat GO 600 este disponibilă în patru culori: negru, khaki, albastru şi gri. Pentru mai multe informaţii, accesaţi acest link.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*