Noile moto g6 și moto e5 oferă experiențe superioare de utilizare și design atrăgător

moto g6 plus

Motorola a prezentat astăzi noile game de dispozitive Motorola moto g6 și moto e5 în cadrul unui eveniment de lansare la nivel global care a avut loc în Sao Paolo, Brazilia. Oferind numeroase caracteristici și funcții premium, noile familii de dispozitive moto g6 și moto e5 sunt concepute pentru a oferi o valoare excepțională clienților, la un preț competitiv.

În urmă cu cinci ani, Motorola și-a propus să rezolve problema unui segment lipsă identificat la nivelul pieței: smartphone-uri cu specificații premium la un preț accesibil pentru cât mai mulți oameni. Era necesar ca aceste telefoane să fie actuale la momentul respectiv, produse în același an, și nu modele din generațiile anterioare la prețuri mai mici.

Primul moto g a devenit cel mai bine vândut smartphone din istoria Motorola. De atunci, am continuat să depășim limitele în ceea ce privește raportul preț-calitate prin introducerea pe piață a smartphone-ului moto e, un dispozitiv complet la un preț cât mai mic. Gamele de produse moto g și moto e oferă combinația perfectă de funcții pentru consumatorii care nu doresc să facă un compromis când vine vorba de calitate, stil sau experiență.

Motorola continuă tradiția și în acest an cu cele mai noi generații de dispozitive din gamele moto g și moto e. Dispozitivele integrează inovațiile care contează cel mai mult pentru consumatori. Sunt mai inteligente decât oricând, având ca elemente centrale ecranul, designul și puterea. Viteza și puterea acestor dispozitive este oferită de procesoarele Qualcomm® Snapdragon™, împreună cu sistemul de operare Android™ 8.0 Oreo™. Dispozitivele oferă și Moto Experiences, funcții care deblochează oportunități din universul AI (inteligență artificială).

moto g6 plus: Cameră inteligentă. Performanță solidă.

Noul moto g6 plus este ideal din toate punctele de vedere. Ecranul Full HD Max Vision de 5.9″, cu un raport de aspect 18:9, oferă culori intense și permite vizualizarea celor mai mici detalii. Software-ul de imagine avansat contribuie la realizarea celor mai creative fotografii, iar tehnologia Dual Autofocus Pixel permite focalizarea instantă a acestora.

Realizarea de poze reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută este acum mult mai simplă, datorită aperturii f/1.7 și a dimensiunii pixelului de 1,4um. Însă captarea acelor momente extraordinare este doar începutul, deoarece sistemul de cameră inteligentă permite și scanarea textelor, precum și detectarea de repere, monumente și obiecte.
moto g6: Proiectat să impresioneze. Construit să creeze.

Noul moto g6 este conceput pentru a impresiona. Ecranul de 5.7″ Full HD Max Vision oferă culori intense și surprinde chiar și cele mai mici detalii, iar spatele realizat din sticlă 3D creează o formă superbă și un aspect care se remarcă în fața altor smartphone-uri premium.

Software-ul de imagine avansat se traduce prin portrete la calitate de studio, imagini alb-negru artistice și filtre faciale amuzante care sunt aduse la viață prin camerele duale principale de 5MP și 12MP. Și asta nu e tot: dispozitivul include un cititor de amprente multifuncțional, ce asigură pe lângă funcția de blocare și deblocare instant și funcția de navigare rapidă în meniu.

moto g6 play: Utilizare intensivă. Autonomie extinsă.  

Noul moto g6 play dispune de un acumulator puternic de 4000 mAh, care rezistă întreaga zi1 și poate oferi autonomie de până la 36 de ore cu o singură încărcare, astfel încât utilizatorul poate sta liniștit chiar și când este în mișcare. Iar puternicul procesor de 1.4 GHz oferă viteza necesară pentru accesarea pozelor și a aplicațiilor fără întârzieri.

moto eplus: Ecran mare. Baterie mare. Hello divertisment. 
De dimineața până seara, dispozitivul moto e5 plus este alături de utilizator. Acesta poate profita la maxim chiar și de cele mai lungi călătorii cu acest dispozitiv puternic cu acumulator de 5000 mAh1 și ecran de 6” Max Vision. Telefonul moto e5 plus are un raport de aspect atrăgător de 18:9, ceea ce înseamnă că se potrivește perfect în mână, iar modelul de design de pe spatele telefonului, precum și carcasa curbată îi conferă dispozitivului un aspect și o senzație deosebite în egală măsură.

Deblocarea telefonului nu a fost niciodată mai facilă prin simpla atingere a cititorului de amprente, poziționat pe logo-ul emblematic Motorola. Acest dispozitiv de dimensiuni reduse va face față chiar și în cele mai aglomerate zile.

moto e5: Ecran mai mare. Ergonomie superioară.

Dispozitivul moto e5 este alături de utilizator până la finalul zilei. Chiar și cu un ecran mare de 5.7” Max Vision, acest dispozitiv încape perfect în mână datorită raportului de aspect 18:9 și carcasei ergonomice curbate. Notificările, apelurile sau ecranul principal pot fi accesate cu ușurință într-o clipă, grație cititorului de amprente2 ascuns discret în logoul emblematic al Motorola. Iar slotul dedicat pentru card microSD4 oferă spațiu suficient pentru și mai multe imagini, melodii și videoclipuri.

Stocare nelimitată la calitate înaltă

Ca în cazul tuturor telefoanelor Motorola, Google Photos5 este galeria implicită în care se stochează toate pozele și videoclipurile. Astfel, toate amintirile au copii de siguranță realizate automat, cu funcție de căutare și pot fi accesate, partajate și editate cu ușurință de pe orice dispozitiv.

Disponibilitatea în România a noilor game de dispozitive moto g6 și moto e5 va fi anunțată în perioada următoare.

Disclaimer

Caracteristicile, funcțiile și specificațiile produsului pot varia în funcție de operatorul mobil și pot suferi modificări fără o notificare prealabilă sau o obligație de notificare. Anumite caracteristici, funcții și specificații de produs pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și costuri suplimentare. Consultați detaliile produsului oferite de operatorul dumneavoastră mobil înainte de a efectua o achiziție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*