Telefonul e mai mare, dar bugetul rămâne rezonabil: îți prezentăm noile HTC Desire 12 și HTC Desire 12+

Telefonul e mai mare, dar bugetul rămâne rezonabil:

îți prezentăm noile HTC Desire 12 și HTC Desire 12+
Ecran mare, cu rata de aspect 18:9, design minunat de subțire, și camere foto duale* – noile HTC Desire 12 și HTC Desire 12+ înseamnă telefoane mai bune, fără a-ți goli portofelul.
Bucuresti – 20 martie 2018 – Vlogger-ul tău preferat de pe YouTube arată mai bine pe un ecran lat, telefonul tău este un accesoriu la modă, iar fotografiile tale trebuie să arate uimitor când le pui pe Instagram. Pentru generația digitală, care așteaptă mai mult de la un smartphone, HTC dezvăluie astăzi două noi telefoane ce-ți oferă totul, fără a-ți goli contul din bancă: HTC Desire 12 și HTC Desire 12+.

Noile HTC Desire 12 și HTC Desire 12+ îți oferă experiențe similare în două pachete diferite, cu diagonale de 5,5 și respectiv 6 inch, și ecrane mari, de la o margine la cealaltă, cu aspect 18:9; dar sunt, totodată, surprinzător de subțiri și comod de ținut în mână. Funcțiile ambelor telefoane includ:
• Un ecran mare și ușor de manevrat. Mai mult timp petrecut pe YouTube, jocuri mai bogate, filme mai captivante. Vizionezi totul mai mare și mai bine, ca să te poți bucura de ceea ce-ți place, iar funcția Swipe Anywhere îți aduce totul la distanță de-o singură atingere.
• Păstrează momentele speciale. Surprinde fotografii vii, fie zi sau noapte, prin camera foto principală de 13 MP, cu un plus de claritate la purtător prin funcția Phase Detection Autofocus. Noul HTC Desire 12+ îți oferă camere foto duale, ce-ți permit să re-focalizezi imaginile după ce le-ai fotografiat, și să le adaugi un impresionant efect artistic de bokeh.
• Are mereu grijă de tine. HTC Sense Companion îți ușurează viața, prin Alarme Inteligente ce-ți cunosc calendarul de activități, funcția Battery Saver ce-ți amintește să-ți reîncarci telefonul înainte de a pleca de acasă, și îmbunătățiri precum ștergerea fișierelor nedorite pentru eliberarea spațiului de stocare.
• Frumusețe intrinsecă și stil premium. Aducând un omagiu superbei Suprafețe Lichide a seriei U11, noile HTC Desire 12 și HTC Desire 12+ încorporează pe spate o suprafață durabilă din sticlă acrilică, iar look-ul lor nou și modern va atrage atenția tuturor. Rama fără îmbinări vizibile și marginile curbate accentuează impresia calității, iar culorile dinamice îți aduc un plus de stil.
HTC Desire 12 va fi disponibil în România de la începutul lunii aprilie 2018, iar HTC Desire 12+ din mai 2018, în culorile Cool Black, Warm Silver și Royal Gold. Pentru mai multe informații, te rugăm citește în continuare sau vizitează htc.com.
* Camerele foto duale sunt disponibile doar pe HTC Desire 12+.
Noul HTC Desire 12+ are cel mai mare ecran din seria Desire, de 6 inch, și, la fel ca ecranul de 5,5 inch de pe HTC Desire 12, te va surprinde eleganța cu care ți se vor potrivi amândouă în mână. Design-ul modern și neted amintește de seria U, suprafața lichidă învelind cele mai ușoare și compacte telefoane de 18:9 pe care le-am construit vreodată.
Pare mare, dar e ușor de ținut.

ECRAN

Ecran mare și ușor de manevrat.
Cu ajutorul ecranelor de 18:9 și din sticlă 2.5D, noile HTC Desire 12 și Desire 12+ te ajută să te bucuri și mai mult de ceea ce-ți place. Rama subțire, împreună cu funcția Swipe Anywhere, îți oferă o experiență confortabilă de utilizare cu o singură mână.
* Camerele foto duale sunt disponibile doar pe HTC Desire 12+.

CAMERA FOTO

Păstrează momentele speciale.
Surprinde fotografii frumoase și vii, fie zi sau noapte, cu ajutorul camerei foto principale de 13 MP de pe noile HTC Desire 12 și HTC Desire 12+.
Iar funcția Phase Detection Autofocus îți asigură claritatea detaliilor, chiar dacă subiectul este în mișcare.

CARACTERISTICILE CAMEREI FOTO DUALE

Fotografii artistice, de fiecare dată.
Camerele foto duale de pe noul HTC Desire 12+ surprind multiple puncte de focalizare simultan, pentru ca tu să poți re-focaliza fotografiile după ce le-ai făcut, sau să le poți adăuga un efect de bokeh. Modul Bokeh îți oferă un prim-plan clar și o neclaritate naturală a fundalului, pentru fotografii mai artistice.

SELFIE-URI ORICÂND

Portrete clare, în orice împrejurări.
Ai selfie-uri clare și luminoase, grație blițului LED frontal, sau te poți bucura de strălucirea naturală a luminii blânde de selfie, în orice mediu ambiant. Noul HTC Desire 12+ are o cameră foto frontală cu
* Camerele foto duale sunt disponibile doar pe HTC Desire 12+.

HTC SENSE COMPANION

Are mereu grijă de tine.
Alarme inteligente
HTC Sense Companion îți amintește din timp de evenimentele sau sărbătorile ce urmează, și chiar îți poate dezactiva alarmele în diminețile de vacanță, ca să
poți dormi până târziu.

Battery Saver

Uneori te grăbești prea tare pentru a-ți încărca complet telefonul. HTC Sense Companion este inteligent și știe dacă ai evenimente planificate pentru ziua
respectivă, așa că îți va aminti să-ți încarci telefonul când ai timp, sau să iei
cu tine un acumulator extern.

HTC Sense Companion

HTC Sense Companion se va asigura că telefonul tău funcționează la viteză
optimă. Îți va sugera să ștergi fișierele nedorite și aplicațiile neutilizate, pentru a
elibera spațiul de stocare.
* Camerele foto duale sunt disponibile doar pe HTC Desire 12+.

DESIGN

Frumusețe intrinsecă și stil premium.
Design-ul elegant este un omagiu adus Suprafeței Lichide, având pe spate o suprafață durabilă din sticlă acrilică, ce-i dă un aspect nou și modern.
Rama fără îmbinări vizibile și marginile curbate accentuează senzația luxului, iar culorile dinamice îți aduc un plus de stil.

About HTC

HTC Corporation își propune să aducă strălucire vieții. Companie inovatoare la nivel mondial în domeniul tehnologiei și dispozitivelor mobile inteligente, HTC a creat produse premiate și a adus premiere în industrie încă de la debutul său din 1997, inclusiv apreciatele game de smartphone-uri HTC U și Desire. Căutăm geniul în tot ceea ce facem, găsind inspirația pentru cel mai bun design și pentru experiențe mobile și de realitate virtuală ce schimbă paradigma pentru consumatori din toată lumea. HTC este listată la Bursa din Taiwan (TWSE: 2498). www.htc.com HTC, HTC One și logo-ul HTC sunt mărci înregistrate HTC Corporation.Toate celelalte denumiri de companii și produse menționate în prezentul document pot fi mărci comerciale ale deținătorilor respectivi. Qualcomm Snapdragon este un produs Qualcomm Technologies, Inc. Qualcomm și Snapdragon sunt mărci înregistrate ale Qualcomm Incorporated, înregistrate în Statele Unite și alte țări. Folosite aici cu permisiune.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*