Căştile Plantronics Backbeat FIT 300, pentru utilizatori activi şi sportivi, sunt disponibile în România

BackBeat FIT 300 Coral

Tot mai mulţi români se implică în sport şi fitness, fie în sală, fie în aer liber, de la exerciţii cardio la alergare şi orice altă formă de mişcare, şi mulţi aleg să asculte muzică motivaţională în timpul antrenamentului.

Plantronics, lider mondial în tehnologii de comunicare, anunţă disponibilitatea în România a căştilor Backbeat FIT 300, lansate la nivel mondial spre finale anului trecut, care sunt echipamentul ce face din ascultarea muzicii în timpul antrenamentelor o experienţă extraordinară.

În primul rând, căştile Backbeat FIT 300 sunt ultra-uşoare şi rezistente la transpiraţie datorită învelişului care îmbracă auriculele, în timp ce designul creativ face ca vârfurile de 6 mm ale terminalelor auriculare să fie confortabile întreaga zi*. Dar aceste căşti sunt rezistente nu numai la transpiraţie, ci şi la apă, ploaie, datorită standardului IPC-5 de rezistenţă la umezeală şi nano-învelişului de tip militar (imaginile de mai jos sunt exclusiv cu titlu de exemplu).

2018-03-20 Plantronics Backbeat FIT300 box

Iar pentru alergătorii în aer liber, mai există o caracteristică pe care nu o poţi ignora: cablul central reflectă lumina şi asigură vizibilitate pe întuneric, în timp ce cleştele încorporat permite prinderea căştilor de gulerul tricoului în timpul antrenamentelor.

Încărcat la maxim, Backbeat FIT 300 are o autonomie de 6 ore de ascultare în regim wireless. După o încărcare rapidă de numai 15 minute, poţi câştiga încă o oră de ascultare în regim wireless. Căştile emit o alertă atunci când bateria este descărcată. Acoperirea wireless este de până la zece metri, în linie dreaptă.

Poţi folosi căştile Plantronics Backbeat FIT 300 conectate la două dispotzive simultan, dar acestea pot fi conectate în standby cu până la opt dispozitive. Căştile mai dispun de microfon, deci poti fi folosite şi pentru apeluri telefonice sau comenzi vocale către Siri, Google Now sau Cortana. Butoanele de control sunt la îndemână, pe cablul de bază.

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, creând soluții inteligente și adaptate care sprijină nevoile cele mai importante ale clienţilor: experimentarea și facilitarea unei comunicări simple și clare, în timp ce se bucură de medii înconjurătoare lipsite de distrageri.

Soluțiile Plantronics sunt folosite la nivel mondial atât de către consumatori, cât și de către alte afaceri, fiind alegerea ideală pentru birouri cu format deschis. De la Unified Communications și ecosisteme de servicii clienți, la analize de date și căști cu tehnologie Bluetooth, Plantronics oferă soluții de comunicații de înaltă calitate pe care clienții noștri se bazează astăzi.

Plantronics este prezent în România de la sfârşitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de durată cu distribuitorul local ABN Systems International, www.abnsystems.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*