Pe urmele Lui Iisus

Visez sa pot merge pe urmele Mantuitorului, sa inchid ochii si sa aud glasul multimii care-l batjocorea pentru pacatele mele. Nu as face niciodata acest exercitiu din rautate, ci sa simt ceea ce a simtit El si sa nu-l mai mahnesc niciodata cu pacatele mele.

Orice om are dorinta suprema ca in timpul vietii sa viziteze locurile in care a trait, a predicat, a vindecat si inviat din morti Mantuitorul, personalitatea care a legat cerul de universul uman cazut in pacat si efemeritatea de nemurire.

Pentru sangele pur si divin care ne-a purificat doresc sa analizez oferte 2018 circuit Ierusalim  , iar sufeltul sa mi se umple de lumina in urma refacerii drumului Sau catre cruce, drumul salvarii mele.

Sa trecem la cele lumesti! Pentru 6 nopti si explicatiile oferite de teologul Ioan Panican se achita suma de 785 euro de persoana.

Doamne ce locuri si ce obiective sunt in program!

Ziua 1 vizite in faimosul cartier al artistilor din portul Jaffa si la  Muntele Carmel, unde se afla Grota Proorocului Ilie Tezviteanul.

Ziua a doua: vizitarea locului unde apa a fost prefacuta in cel mai bun vin din lume, popas la Muzeul Nazaretului si la Fabrica de Ulei de Masline de pe Muntele Golan.

In a treia zi se organizeaza un popas la locul in care pestele a fost inmultit pentru a satura multimea flamanda dupa prezenta lui Iisus si vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirii, apoi reconstituirea drumul la Iordan, locul unde a fost botezat Mantuitorul

In ziua a patra turistii sunt dusi la Dudul lui Zacheu, in orasul Ierihon, dar se pot scalda si in Marea Moarta.

In penultima zi se viziteaza Bethleemul si se face popas in Gradina Ghetsimani, locul in care Iisus a suferit singur, fiindca ucenici erau prea obositi si au adormit in timp ce El se ruga plangand.

Ultima zi vine cu vizitarea Muzeului Holocaustului si reimbarcarea in avion.

 

           

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*