Accidentul

M-am mutat in Timisoara de 3 ani. Ador orasul acesta. Este plin de viata, plin de atractii,plin de liniste si plin de istorie. Desi nu m-am nascut aici, simt ca apartin de locul acesta de o viata.

M-am adaptat foarte usor la stilul banatean de viata. Mi-am facut o multime de prieteni, am un job stabil si ma pregatesc sa dau avansul pentru un apartament ca sa pot ramane definitiv in splendoarea asta de oras. Bine… este ceva la care m-am adaptat mai greu si anume traficul.

Strazile sunt foarte bine sistematizate, dupa parerea mea, insa masinile circula cu o viteza destul de mare. Timisoara este singurul oras in care am fost in care am vazut pasari care nu au timp sa traverseze in zbor si sunt izbite de masini. Suna amuzant poate dar este o realitate.

Intr-o zi ma duceam spre job. Veneam de pe o straduta laturalnica, am vrut sa fac stanga pe bulevardul Mihai Viteazu, insa nu aveam vizibilitate, asa ca am inaintat mai mult pe prima banda ca sa vad daca vin masini. Nu am apucat sa intorc bine capul ca o masina mi-a izbit botul masinii. Un domn foarte nervos s-a dat jos, certandu-ma si spunandu-mi ca intarzie la servici din cauza mea . Mi-am cerut mii de scuze, i-am dat asigurarea. Si acesta a plecat inca suparat. Probabil la firma de asigurari.

Eu am ramas blocata cu masina acolo. Aveam roata stramba si aripa facuta praf. Am sunat la job, mi-am luat liber toata ziua. Eram foarte trista ca din cauza mea se intamplase acest incident si ca am scos pe cineva din sarite, insa trebuia sa iau cumva masina de acolo pentru ca in scurt timp probabil enervam si alti oameni pentru ca aceasta ocupa trei sferturi din prima banda.

In acel moment am avut o revelatie. Cu cateva saptamani in urma un prieten imi povestise cum ramasese cu masina in pana in toiul noptii si o firma foarte promta de tractari auto Timisoara l-a luat de acolo. I-am cerut numarul de telefon si am sunat.

In scurt timp masina de tractari si-a facut aparitia, mi-au luat masina si am aflat incantatoarea veste ca pe langa firma de tractari, acestia au si service auto. Nici macar nu am stat pe ganduri si le-am solicitat sa imi repare si masina.

Va recomand Service Auto Timisoara Promotor din Timisoara, deoarece are preturi accesibile si un profesionalism deosebit.  Masina mea arata ca si cum nu ar fi fost implicata in nici un accident. Sunt foarte incantata si recomand cu incredere toate serviciile pe care le ofera Promotor !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*