Ai grija de unghiile tare cu un tratament profesional

Ne folosim mainile pentru marea majoritate a sarcinilor, astfel ca acestea sunt dispuse la degradare. Mai ales cand lucram cu tot felul de substante care le pot afecta dupa o anumita perioada. Aparitia infectiiolor, uscarea sau craparea pielii de pe maini sunt cele mai intalnite. Din fericire, exista pe piata tratamente care ne pot ajuta sa evitam aceste probleme, vorbind aici in special despre doamne, ale caror maini trebuie sa fie mereu frumoase. Ca si pielea, si unghiile sunt predispuse la acelasi risc.

Cea mai buna metoda pentru evitarea daunelor asupra unghiilor este utilizarea unei solutii tratament pentru unghii. Acesta ajuta la intarirea in mod natural a unghiilor, aducand un aport de calciu, substanta esentiala in buna crestere a acestora. Si asa cum stim si in cazul oaselor, calciul ajuta la intarirea acestora si totodata unghiile nu se vor mai rupe si exfolia asa de usor.  Unele persoane considera ca si oja de unghii ar putea afecta unghiile. Nu ma pot pronunta in acesta privita, insa, fie ca este sau nu adevarat, un tratament profesional sigur va indeparta aceasta grija.

Un astfel de tratament, recomandat tuturor doamnelor poate fi gasit in magazinul online Esteto. Acest produs are o actiune tripla, de la refacerea unghiilor deteriorate pana la obtinerea unui strat de protectie pe suprafata acestora. Tratamentul dureaza 7 zile, timp in care trebuie urmati pasii de pe ambalaj, pentru a obtine cele mai bune rezultate. In acest timp, ar trebui sa apara rezultatele dorite, in caz contrar, se poate repeta procedura.

Pe langa unghii, o alta chestiune de care femeile se ingrijesc cu atentie este reprezentata de cuticule, acea piele de la baza unghiilor care trebuie indepartata. Si aici, parerile sunt impartite, rolul acesteia fiind de a proteja baza unghiei si de a preveni infectiile. Cu toate acestea, tratanentele moderne pentru tratament cuticule le ajuta pe doamne sa treaca si peste aceasta problema. Astfel, o vizita la un salon de infrumsetare le poate garanta si ungii frumoase si sanatoase, de la baza pana la varf. Iar de acasa pot face acest lucru alegand produsele de la Esteto.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*