ISE 2018: MMD prezintă performanțele monitoarelor profesionale Philips

Cea mai nouă serie de monitoare Philips are culori mai impresionante, e mai ușor de folosit, este mai confortabilă și are o productivitate îmbunătățită

București, 31 ianuarie 2018 – MMD, companie renumită în materie de tehnologie și partener licențiat Philips Monitors, va demonstra în cadrul ISE 2018 angajamentul față de culorile impresionante, rezoluția superioară și tehnologia de vârf, oferind vizitatorilor șansa de a descoperi cele mai recente inovații în materie de ecrane, menite să ușureze viața și să sporească productivitatea. ISE (Integrated Systems Europe), cel mai mare eveniment de integrare a sistemelor AV, va avea loc în perioada 6-9 februarie 2018 la Amsterdam RAI. MMD va expune în cadrul standului Philips 10-K170.

241B7QPJKEB

MMD se va evidenția prin:

O gamă mai variată de culori și strălucire pentru imagini naturalegrație unui ecran extins QHD IPS care redă imagini foarte clare, garantează o paletă de culori completă și unghiuri largi de vizualizare, modelul 328P6AUBREB permite utilizatorilor să vadă imaginile de ansamblu fără să piardă vreun detaliu. Perfect pentru utilizare în cadrul corporațiilor, acest model dispune de conexiune periferică cu un singur cablu pentru a eficientiza spațiul de lucru și a crește productivitatea. De asemenea, modelul beneficiază de tehnologia USB 3.1 Type-C care facilitează transferul de date la viteză ultra-rapidă. Pentru a împiedica serile târzii petrecute la birou să aibă un efect negativ asupra ochilor și poziției corpului angajaților, SmartErgoBase oferă confortul unui afișaj ergonomic, iar modul LowBlue asigură o stare de bine.

273V7QDAB

Sistem de conexiune simplificat și imagini IPS foarte clareo altă alegere ideală pentru mediul corporate, modelul 241B7QUPBEB va fi și el prezent la ISE. Acest monitor Philips aparține seriei B-line și dispune de un conector USB-C care oferă utilizatorilor o conectare simplă a notebook-ului printr-un singur cablu care garantează atât un transfer rapid de date și imagini către ecranul IPS full HD, dar garantează, în același timp, și încărcarea dispozitivului. Marginile ultra-înguste ale monitorului maximiează vizibilitatea și sunt foarte potrivite pentru ansamblurile de mai multe monitoare. SmartErgoBase permite ajustări ergonomice, în timp ce modul EasyRead oferă o experiență de citire asemănătoare cu cea de pe hârtie, iar modul LowBlue și tehnologia Flicker-free asigură o productivitate sporită, protejând, în același timp, ochii utilizatorilor.

Ecran perfect pentru toate cerințeleo gamă largă de caracteristici transformă monitorul 243V7QJABF într-o alegere ideală pentru multe categorii de utilizatori, dar mai ales pentru cei din domeniul educației. Ecranul Full HD IPS 16:9 fără margini pe trei laturi oferă imagini clare, vii, edge-to-edge, în timp ce funcții precum SmartContrast (pentru detalii pe negru proeminente) și SmartImage (pentru setări de imagine optimizate) asigură un aspect uluitor de fiecare dată. Tehnologia flicker-free, modul LowBlue, și EasyRead înseamnă o oboseală mai redusă a ochilor. În plus, acest monitor se poate adapta în orice mediu grație unui design subțire și compact al boxelor încorporate, pentru a evita dezordinea pe birou și a suportului VESA pentru o flexibilitate sporită.

349X7

Imagini precise și un design eco-friendlyun alt monitor foarte potrivit pentru sectorul educațional este modelul 241B7QPJKEB, care combină eficacitatea, estetica și tehnologia ecologica. Ecranul Philips PowerSensor reduce consumul de energie și folosește în proporție de 85% materiale plastice reciclate, iar carcasa nu conține PVC/BFR pentru a obține perferomanțe maxime, dar și pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător. Difuzoarele stereo incorporate oferă un sunet la fel de captivant ca și imaginile de pe ecran, iar camera web integrată oferă atât confort, cât și intimitate, deoarece poate fi ascunsă atunci când nu este utilizată. Acest monitor se prezintă fantastic datorită tehnologiei IPS pentru culori aprinse și unghiuri cuprinzătoare de vizibilitate, a ecranului cu margini înguste și a modurilor de imagine SmartImage care conferă setări de imagine optimizate. Dotat cu modul LowBlue, tehnologie Flicker-free și SmartErgoBase, acest model asigură o productivitate sporită și un confort pe măsură.

 Design avansat și imagini panoramice incredibilemodelul 349X7FJEW va uimi cu siguranță utilizatorii prin ecranul curbat UltraWide, format 21:9, un refresh rate rapid de 100 Hz și tehnologia AMD FreeSync care împreună creează alegerea perfectă pentru profesioniștii care au nevoie de o grafică impecabilă. Acest monitor dispune de un ecran extraordinar de 34 de inchi care redă imagini foarte clare la rezoluție 3440×1440. Marginile înguste oferă un aspect plăcut, în timp ce funcția MultiView permite conectarea simultană a mai multor dispozitive. Ușor de conectat și ușor de utilizat, acest model oferă o conexiune HDMI rapidă și o conexiune DisplayPort pentru un impact vizual maxim. Tehnologia USB 3.0 permite transferuri rapide de date și poate fi o sursă pentru încărcarea bateriilor telefoanelor, iar monitorul este ajustabil în înălțime pentru un confort fizic sporit. 

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite pe www.philips.com/monitors

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*