ELKO Romania anunta distributia de produse 2N

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta semnarea acordului de distributie cu 2N.

Compania 2N a fost infiintata in 1991 si a devenit rapid un important dezvoltator de solutii de telecomunicatii. Ulterior, gama de produse a fost extinsa si include acum interfoane IP, solutii IP de control access, dispozitive audio SIP, sisteme dedicate ascensoarelor si solutii M2M. Compania are ca scop dezvoltarea celor mai bune produse din piata, iar interfoanele IP 2N, desemnate cele mai bune dispozitive de acest gen din lume, subliniaza acest angajament. Un alt exemplu sunt produsele 2N® IP Verso si 2N® Indoor Touch, ambele primind distinctii Red Dot.

Solutiile 2N sunt versatile si pot fi folosite in numeroase scenarii, una dintre implementarile actuale fiind cea de la Porto Montenegro, unde compania a asigurat securitatea si comunicatiile acestui complex luxos.

Unul dintre cele mai apreciate produse curente ale companiei este 2N® IP Force, cel mai rezistent interfon de pe piata. Dispozitivul are un design modern, integreaza o solutie anti-vandalism si  detine o camera cu unghi de vizualizare extins, de 1350 grade, ce poate fi folosita atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte pentru a monitoriza zona. Interfonul are si capabilitatea de a apela un dispozitiv mobil sau o tableta prin intermediul unei retele wireless sau a unui operator. Echipamentul poate fi integrat in diferite sisteme de securitate, precum CCTV si VMS.

Compania 2N a fost achizitionata in anul 2016 de catre Axis Communications, aceasta preluare intarind pozitia de lider de piata in materie de video inferfoane IP. 2N este prezenta in 130 de tari si continua sa isi extinda operatiunile, noul parteneriat cu ELKO Romania fiind un excelent exemplu in acest sens.

“Scopul nostru este de a realiza parteneriate strategice, astfel incat companiile sa inteleaga produsele noastre si sa puna accelasi accent pe calitate si fiabilitate ca si noi. Trebuie sa lucram cu cei mai buni profesionisti pentru a putea satisface chiar si cele mai complexe nevoi ale clientilor. De aceea am ales ELKO Romania ca fiind distribuitorul nostru din aceasta regiune”, a declarat Tomáš Klíma, Distribution Sales Director de la 2N.

ELKO Romania este distribuitorul cu o pozitionare unica in aceasta regiune, misiunea companiei fiind aceea de a conecta expertiza si cunostintele partenerilor, putand fi astfel realizate integrari complexe si eficiente, cu cele mai bune solutii posibile.

Datorita nivelului tehnologic ridicat si al flexibilitatii extinse, produsele companiei 2N se potrivesc perfect in aceasta strategie. “Suntem mandri sa anuntam extinderea portofoliului prin listarea produselor 2N si suntem convinsi ca acest parteneriat va fi unul de succes. Prin distributia de produse 2N putem sa dezvoltam solutii de securitate dedicate si performante, potrivite pentru orice scenariu, indiferent de complexitatea lui. Avem deja un parteneriat de lunga durata cu Axis Communications, ceea ce demonstreaza angajamentul nostru fata de piata de securitate, iar acum vom extinde aceasta colaborare si asupra companiei 2N, actionand ca reprezentant unic pentru regiune”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKO Romania.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*