Ghimbli o marca de calitatate si rafinament .

Ghibli a fost fondata în 1968 de Piero Manzi e Maura Cioni. De-a lungul anilor, pasiunea lor pentru productia de genti de mana si accesorii de înalta calitate, le-a permis sa se îmbunatateasca din ce în ce mai mult, obtinând recunoasterea internationala. De fapt, începand cu anii 1980, Ghibli este specializata în prelucrarea materialelor piton si exotice, simboluri ale excelentei de lux.

Unul dintre rolurile fundamentale ale succesului Ghibli este stilul unic al creatiilor si modelului. În decursul anilor, personalul Ghibli a dobandit atât de multe cunostinte despre artizanat, încat nu exista limite pentru ele în ceea ce priveste fezabilitatea modelelor, fie ele extravagante sau complexe.

Stilul – este primul pas în crearea gentii, responsabilitatea designerului. Designerul deseneaza noul model, inspirandu-se din ultimele tendinte de moda, pentru a crea ceva unic si original. Scopul este de a crea un produs care sa raspunda nevoilor femeilor si, in acelasi timp, mentine o nota speciala de eleganta si originalitate. Fiecare linie trebuie sa imbunatateasca si sa imbunatateasca calitatea materialului utilizat. Mai mult decat atat, alegerea accesoriilor trebuie sa fie atent proiectata pentru a face o geanta practica si eleganta.

Trecerea de la design la prototip pe carton este foarte importanta. Aceasta etapa necesita maini capabile, deoarece produsul final nu poate fi diferit de ideea stilistului. Urmatorul pas este crearea primului prototip, de obicei realizat cu materiale specifice. Apoi, toate detaliile sunt revizuite si modificate pentru a obtine rezultatul pe care stilistul il cauta.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro  introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata. Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.

 

Gentile si accesoriile Ghibli au un foarte mare succes international in magazine din intreaga lume:  Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia, Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita si Polonia.

Gentile de tip shopper  , de exemplu, sunt extrem de versatile si de incapatoare. Pentru zilele aglomerate, aceste genti sunt extrem de functionale, designul este minimalist, asortandu-se usor cu orice tinuta.

Nu in ultimul rand însa, o geanta pentru femei trebuie sa aiba acel ceva, acel lucru care reuseste sa contureze cel mai bine personalitatea fiecareia dintre noi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*