adidas face față sezonului rece cu noua generație CLIMAHEAT WOOL

– Noul CLIMAHEAT WOOL îmbină știința și natura prin țesătura îmbunătățită din lână merinos –

– Tehnologia țesăturii din lână merinos cu fire ușoare de polyester ajută atletul să își păstreze temperatura corpului potrivită și pielea uscată chiar și la cele mai scăzute temperaturi –

– Materialul PRIMEKNIT oferă confort și prezintă zone de funcționalitate perfect adaptate CLIMAHEAT WOOL-

– ROBBY ANDREWS (alergător olimpic pe distanțe medii), KAROLINE GRØVDAL (alergător olimpic pe distanțe lungi), LANDON COLLINS (fotbal american) și JAZMIN SAWYERS (atlet sărituri pe distanțe lungi) sunt imaginea campaniei CLIMAHEAT Toamnă/Iarnă 17 –

Herzogenaurach, 2 noiembrie 2017 – Astăzi, adidas lansează noul hanorac CLIMAHEAT din gama cu același nume. Noul CLIMAHEAT WOOL își face debutul într-un model de hanorac cu fermoar în partea superioară, îmbinând una dintre cele mai călduroase țesături naturale, lâna merinos și tehnologia adidas Primeknit, care ajută atletul să rămână încălzit și să aibă o senzație de piele uscată atunci când aleargă, chiar și la cele mai scăzute temperaturi.

Noul hanorac CLIMAHEAT WOOL este realizat dintr-o țesătură de calitate superioară din lână merinos de 17 microni, cu volum minim. Pe lângă faptul că oferă o senzație catifelată, lâna merinos este și un natural anti-bacterian, oferind o senzație plăcută la atingere. Alături de firele din lână merinos țesătura are și un fir de poliester cusut pe interior care  permite gestionarea eficientă a umidității pentru a oferi atletului  o senzație de piele uscată.

Cea mai importantă lansare a sezonului rece, CLIMAHEAT PRIMEKNIT cu fermoar în partea superioară, este un hanorac care combină tehnologia adidas PRIMEKNIT cu noul CLIMAHEAT WOOL pentru a oferi o temperatură optimă, protecție împotriva intemperiilor și un confort remarcabil. Materialul cu 3 straturi de pe piept oferă o rezistență optimă la vânt, în timp ce umerii rezistenți la apă protejează alergătorul de zăpadă și ploaie. Pentru a asigura o ventilație suplimentară, zonele în care este permisă circulația aerului sunt țesute perfect în părțile predispuse la o transpirație mai ridicată, cum ar fi spatele și axilele.

Campania CLIMAHEAT va fi lansată la nivel global în data de 02 noiembrie 2017, ROBBY ANDREWS, KAROLINE GRØVDAL, LANDON COLLINS și JAZMIN SAWYERS fiind imaginea noului produs. Colecția Toamnă/Iarnă 17 CLIMAHEAT va fi disponibilă în magazinele adidas din România începând cu data de 2 noiembrie.

Pentru informații suplimentare, accesați adidas.com/climazone sau urmăriți #climaheat pe twitter și instagram pentru a vă alătura conversației.

Despre adidas Group

adidas Group este lider global în industria bunurilor sportive, oferind un portofoliu cuprinzător de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii pentru sport și lifestyle prin intermediul brandurilor adidas, Reebok, TaylorMade și Reebok-CCM Hockey. Având sediul central în Herzogenaurach, Germania, adidas Group reunește peste 55.000 de angajați din jurul lumii, iar în 2015 a generat vânzări de 17 miliarde de euro.

Despre adidas CLIMA

adidas CLIMA este sistemul de management al temperaturii, ce aparține brandului. Include patru soluții meteo-cheie: CLIMACHILL (vreme caldă), CLIMAHEAT (vreme rece), CLIMASTORM (vânt și ploaie), CLIMAPROOF (zăpadă, vânt și ploaie). Tehnologia CLIMA se aplică încălțămintei, îmbrăcămintei și accesoriilor pentru toate sporturile susținute de brandul adidas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*