De ce sa inchiriezi o Skoda Rapid de la Promotor Rent a Car Otopeni?

Numarandu-se printre masinile de inchiriat care reusesc sa detina in acelasi timp un spatiu generos, atat pentru bagaje cat si pentru pasageri, si avand un consum redus, Skoda Rapid este printre modelele tot mai apreciate de clientii Promotor Rent a Car Otopeni. Masina ofera mai multe avantaje atunci cand este vorba de parcurgerea unei distante lungi, iar oferta la inchirierea unui astfel de model include mai multe beneficii financiare.
Inchirieri auto in Otopeni la preturi competitive. Masini noi, preturi mici cu toate taxele incluse. www.auto-rent.ro | +40734 403 403
Promotor Rent a Car Otopeni

De ce sa alegi un autoturism Skoda Rapid din Aeroportul Otopeni?

Daca aveti nevoie de o masina de inchiriat atunci cand aterizati pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni si nu ati decis inca modelul pentru care sa optati, Skoda Rapid Automatic poate fi cea mai buna alegere pentru a pleca in vacanta, pentru a calatori pe distante lungi sau pentru a merge la intalniri de afaceri sau conferinte. Avand un design desebit si oferind atat soferului cat si pasagerilor un interior confortabil, Skoda Rapid Automatic este una din masinile cele mai populare in randul celor care apeleaza la servicii de inchirieri auto Otopeni.

Avantajele inchirierii unei Skoda Rapid de la Promotor Rent a Car Otopeni

In cazul in care inchiriati un autoturism Skoda Rapid de la Promotor Rent a Car Aeroport Otopeni, aveti mai multe beneficii incluse in pret, printre care se numara taxele de drum si posibilitatea de a parcurge un numar nelimitat de kilometri, fara a plati taxe suplimentare. De asemenea, modificarea sau anularea rezervarii nu atrage alte costuri.

In plus, cei care viziteaza pentru prima data Romania beneficiaza de asistenta si consultanta in legatura cu drumul si calatoria, in orice moment al zilei. Pe de alta parte, va veti putea bucura de masina pe care o doriti aproape imediat deoarece procedura de inchiriere a masinii va fi foarte scurta.

Specificatii si dotari

Skoda Rapid este definita ca o masina cu un spatiu generos, un design expresiv si cu un motor surprinzator de economic. Totodata, acest autoturism integreaza un echipament de siguranta inteligent si un sistem de control al presiunii de umflare a pneurilor. Fiind masina care a venit pe piata odata cu o campanie de rebranding lansata de companie, Skoda Rapid vine cu un design cu totul nou, este mai precisa, plina de prospetime si eleganta. Totodata, daca doritii sa inchiriati o Skoda Rapid, trebuie sa stiti ca aceasta masoara 4,48 m lungime, 1,71 m latime si 1,46 m inaltime. In timp ce volumul portbagajului este de 550 litri, interiorul masinii are, la randul sau, o multime de compartimente de stocare care sunt integrate. Printre acestea se numara chiar si un spatiu special pentru vesta reflectorizanta, si un cos de gunoi integrat in usa din fata. Promotor Rent a Car Bucuresti Otopeni va asigura de cele mai bune conditii si preturi competitive pentru serviciile de inchirieri masini Otopeni!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*