Atelier Cati Dogaru lanseaza o noua colectie

Cati Dogaru , unul dintre cei mai straluciti designeri vestimentari ai Romaniei lanseaza in toamna aceasta o noua colectie pentru femei! Brand-ul, relativ tanar pe piata romaneasca a dorit dintotdeauna sa ofere solutii vestimentare elegante pentru femei inteligente, independente ce doresc sa poarte haine realizate la comanda care sa exprima clasa si cultura.
Atelier Cati Dogaru
Atelier Cati Dogaru
Urmand aceasta mentalitate de design, Cati Dogaru va lansa o noua linie vestimentara oferind de data aceasta pe langa rochiile cu care ne-a delectat pana acum si costume pentru femeile antreprenoare din Romania.

Cati Dogaru incearca sa imbine prin creatiile sale trei elemente principale pe care orice femeie ar trebui sa le detina, eleganta, incredere si senzualitate. Colectiile anterioare au reusit sa indeplineasca acest obiectiv intotdeauna, acum, cu ajutorul noii linii de design vestimentar, creatoarea se indreapta inspre un nou still si inspre o noua piata, cea a tinutelor office.

Daca pana acum femeile care lucrau in medii formale, de business nu aveau foarte multe alegeri in afara de cele conventionale, Cati Dogaru vine cu o alternativa. Tinutele office oferite de aceasta imbina, la fel ca si celelalte articole vestimentare oferite pana in prezent, cele trei elemente esentiale pentru o femeie.

Eleganta si increderea la birou vor putea fi acum exprimate si prin alte articole vestimentare decat costumele clasice. Luand in calca si rigorile impuse de design-ul vestimentar pentru nisa de business, Cati Dogaru a reusit sa realizeze o linie noua care se potriveste perfect pe open floor-ul unei corporatii de top!

Fanele brandului se vor putea bucura de faptul ca acum vor purta creatille marca Atelier Cati Dogaru atat la birou cat si la evenimentele sociale, culturale sau de networking la care participau pana acum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*