HORNBACH lansează noua campanie „E rȃndul tău!”

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, lansează o nouă campanie de publicitate ce ȋi ȋndeamnă pe meșterii amatori să ȋși demareze propriile proiecte și să facă aceleași lucruri pe care le fac specialiștii.

„Știm că de multe ori cel mai greu este să faci primul pas. Ȋnsă, odată ce ai ȋnceput, lucrurile merg de la sine. Prin această campanie, noi ȋncercăm să ne motivăm clienții și să le demonstrăm că un proiect de bricolaj nu este atȃt de dificil precum ȋși imaginează. Totodată, le arătăm cum se face, organizăm periodic expoziții și demonstrații, iar consilierii noștri le stau la dispoziție cu toate informațiile de care au nevoie”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Campania „E rȃndul tău!” se va desfășura ȋn Romȃnia pe posturile de televiziune naționale, outdoor și online, de la jumătatea lunii octombrie și pȃnă la sfȃrșitul anului.

Hornbach camera Hornbach baie

Noul concept prezintă povești privind crearea unor lucrări de bricolaj complet diferite, făcând astfel referire la numeroase modele și proiecte inspiraționale. Atȃt spoturile, cȃt și materialele offline au un mesaj foarte concret cu referire directă la clientul Hornbach. Motto-ul „E rȃndul tău!” este amplificat vizual prin predarea din mână în mână a unei unelte, iar imaginile de campanie arată proiectele respective – precum „Amenajarea băii”, „Construirea casei” și „Amenajarea pereților”- în plină creație, fiind menite să stârnească imaginația privitorului de a se gândi și la propriile proiecte.

Campania subliniază, de asemenea, că magazinele Hornbach pun la dispoziția clienților un sortiment mare de produse, cu un raport preț-calitate foarte bun, dar și că toți cei interesați beneficiază de consiliere și sfaturi profesioniste.

Noile spoturi Hornbach pot fi urmărite pe www.hornbach.ro și accesând https://youtu.be/pUQP1rEg66w

Despre Hornbach România

HORNBACH  este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul  financiar  2016/2017 (data bilanțului: 28 februarie) o creștere a cifrei de afaceri (net) de 4,9%, la 3,9 miliarde de euro.

Fondată   în  anul  1877,  HORNBACH  este  singura  companie  din  domeniul construcțiilor  și  grădinăritului  care  se poate mândri cu o istorie de 6 generații.  În  acest  moment,  concernul  deține  156de magazine mixte de materiale  de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Cehia, Luxembourg, Elveția, Suedia, Slovacia şi România), dintre care 6 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara şi Sibiu).

Conceptul  comercial  și  gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea  proiectelor  clienților. HORNBACH garantează acestora prețuri mereu  mici,  fiind  lider  de  piață  pe acest segment. În plus, calitatea excelentă  a  consultanţei  şi  a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin  pionierat, ca  de  exemplu deschiderea  primului  magazin  mixt  de materiale  de  construcție  și  articole  de  grădinărit (1968), a primului megastore  (1980)  și  a  primului  magazin  de materiale de construcții cu conceptul  drive-in  (2003),  HORNBACH  își  dovedește  în permanență forța inovatoare.  De  decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având cca. 18.000  de  angajați care contribuie la succesul companiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*