La tombola Romfour se poate castiga o Dacia Logan in fiecare luna!

Clientii Romfour pot castiga lunar un automobil Dacia Logan prin tragere la sorti.

Romfour Transport International de Persoane: “Calatoresti sau trimiti colete si castigi un automobil Dacia Logan in fiecare luna!” – Premiul se revendica pe baza bonului fiscal.

Toamna incepe verva dupa concedii iar graficul cifrelor de afaceri se afla in ascensiune. Bineinteles, asta depinde in primul rand de domeniul de activitate. Asadar, principala preocupare a firmelor in acest moment este cum sa isi faca brandul mai vizibil, sa le reaminteasca clientilor fideli de faptul ca sunt acolo pentru a le oferi serviciile si sa se faca cunoscute catre noi potentiali clienti. Iar expunerea beneficiilor serviciilor oferite, concursurile si tombolele pot fi un mijloc foarte eficient de atragere a fanilor care ulterior pot crea conversii.

Romfour este unul dintre cele mai bune exemple din randul firmelor care au profitat din plin de toamna pentru a crea un plus de interes in randul comunitatii sale si nu numai. In acest sens, tombola lunara ce a inceput inca din luna august si se continua pana la sfarsitul lunii decembrie, atrage reactii foarte pozitive atat din randul clientilor si in acelasi timp, starneste curiozitatea potentialilor clienti.

In ce consta tombola?

Clientii Romfour pot castiga lunar un automobil Dacia Logan prin tragere la sorti. Regulamentul concursului este foarte simplu: daca in luna respectiva ai calatorit cu Romfour in una din cele 16 destinatii europene, te-ai intors in Romania din strainatate sau ai trimis un colet, pe baza bonului fiscal esti inscris automat la tombola lunara.

Extragerea se face in prima zi a lunii urmatoare. Spre exemplu, la 1 octombrie se face extragerea pentru clientii care au solicitat serviciile Romfour in luna septembrie. Iar acest proces se repeta lunar, pana la 1 ianuarie cand este ales marele castigator al ultimei Dacia Logan pusa la bataie. Este foarte important de retinut faptul ca revendicarea premiului se face doar pe baza bonului fiscal. In lipsa acestuia, extragerea se reia!

Castigatorul tombolei lunii august a fost Gabriel din mun. Bacau care a devenit fericitul posesor al unui automobil in valoare de 30.000 lei. Asadar, cum premiul nu este deloc de neglijat, internautii s-au antrenat in discutii, au dat comment-uri la postarile dedicate tombolei dintre care unele chiar faceau referire la nerabdarea pentru urmatoarea extragere. Asadar, impactul acestei campanii nu poate fi decat pozitiv. Video-ul extragerii postat pe pagina de Facebook a demonstrat veridicitatea concursului, iar publicarea unui slideshow cu marele castigator a atras si mai multe persoane interesate de concurs in particular si de serviciile Romfour, in general.

Oare cine vor fi urmatorii castigatori ai celor 4 automobile Dacia Logan ramase? Pentru mai multe informatii referitoare la regulamentul de participare, puteti urmari pagina de Facebook sau puteti intra pe site >>> https://romfour.com/tombola2017.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*