Obtine cresteri ale vanzarilor in proportie de 64% – Dezvolta-ti business-ul! | Creative Ones

Rezultatele studiilor efectuate de catre Google au dovedit ca aproximativ 64% dintre romani utilizeaza internetul prin intermediul telefonului mobil. Afla cum poti aduce aceasta informatie in favoarea business-ului tau!

Creatie Aplicatii Mobile | Creative Ones
Creatie Aplicatii Mobile | Creative Ones

Personalizarea business-ului a reprezentat intotdeauna o alegere potrivita pentru orice tip de afacere, iar in secolul in care oamenii sunt in cautarea unicitatii si serviciilor excelente, business-urile care ofera posibilitatea rapida de a comanda produse vor avea intotdeauna de castigat.

Secolul vitezei a pus pe ganduri orice antreprenor, cautand astfel intotdeauna solutii pentru a eficientiza fluxul de contact C2B. Daca si tu iti doresti vanzari rapide, afla care sunt avantajele obtinerii unei platforme customizate pentru bunul mers al afacerii tale.

Serviciul de creare aplicatii mobile de la Creative Ones ofera posibilitatea de a dezvolta relatia dintre business si consumator, oferindu-ti calea cea mai rapida de a updata, notifica si controla intregul flux chiar de pe telefonul mobil al publicului tau tinta.

Studiile prezentate de catre Google asupra utilizarea internetului mobil ne arata ca 67% din populatia Romaniei prefera utilizarea telefonului mobil in cadrul navigarii pe internet, in detrimentul calculatorului personal.

Serviciile de dezvoltare aplicatii mobile se pot mula pe orice tip de sistem: Android, iOS sau Windows.

Obtine si tu:

– Design personalizat si acces la tehnologie unica in cadrul oricarui tip de terminal (PC, tableta, smartphone)

– O aplicatie mobila ce va raspunde necesitatilor a peste 67% dintre utilizatorii de internet mobil

Cu un portofoliu bazat pe dezvoltarea aplicatiilor mobile de succes, precum cea a partenerilor nostri GCouriers obtine si tu accesul la cele mai avantajoase pachete de creare aplicatii mobile android, iOS sau Windows.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*