Tu ce faci pentru a avea un somn linistit?


Ne simtim minunat dupa o seara in care am dormit cateva ore bune si ne-am odihnit bine. Cand somnul nu este atat de calitativ pe cat ne dorim, nu ne simtim deloc confortabil.
Pentru ca somnul e foarte important pentru oricine, trebuie sa avem grija si sa ne asiguram de faptul ca avem toate conditiile pentru un somn cat mai linistit.
Pentru ca tin foarte mult la calitatea somnului meu, in primul rand am grija sa dorm in cele mai bune conditii. Imi cumpar lenjerii de pat bumbac de cea mai buna calitate de la Asternuturisiprosoape.ro, folosesc o pilote din puf si pene de gasca pe care le cumpar tot de aici si perne confortabile pentru mine. Salteaua o aleg de fiecare data cu mare grija si fac tot ce pot pentru a avea un pat cat mai confortabil.
Din fericire am aer conditionat si imi reglez pe timpul verii temperatura dorita in locuinta. Iarna la fel, deoarece folosesc un termostat pentru centrala. Temperaturile mai scazute din timpul noptii ma ajuta sa dorm mai bine.

Pentru a avea un somn linistit sunt atenta la alimentele pe care le consum spre seara. Evit mancarurile grase, dar si pe cele care au un continut bogat de zahar sau alte ingrediente care mi-ar putea tulbura somnul. Totodata, evit seara si bauturile care contin cofeina. In cazul in care fac exceptii, noptile mele nu sunt prea linistite.
Deoarece vreau sa am un somn cat mai linistit nu am TV in dormitor. Cand mai merg in vizita la rude si dorm in camere cu TV, pierd timpul si stau pana tarziu si nu mai dorm la fel de confortabil ca acasa. Insa, cunosc si persoane care nu au o problema cu asta si care se controleaza si nu pierd noptile inutil la TV. Eu insa, prefer sa nu il am in dormitor.

Pentru a dormi cat mai linistita, inainte de somn mai fac uneori si o baie fierbinte, beau un ceai sau citesc putin. Tu ce faci pentru a avea un somn linistit si odihnitor? Impartaseste si cu noi obiceiurile tale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*